Beartooth @ Effenaar

support: Sylar & Ocean Grove

DEZE SHOW VINDT PLAATS BIJ DE EFFENAAR (Dommelstraat 2 in Eindhoven)!
Op 30 mei presenteren wij samen met Jera On Air en Effenaar een van de vetste metalcore bands van het moment: BEARTOOTH!

BEARTOOTH
Deze vier mannen zijn nog geen 5 jaar bij elkaar, maar hebben zich zeker al op de kaart gezet! De metalcoreband rondom Caleb Somo (bekend van crabcore legende Attack Attack!) stond in 2015 als voorprogramma van Bring Me The Horizon op het podium van 013 en afgelopen jaar als een van de smaakmakers op Jera on Air. Nu komen de Amerikanen naar Dynamo en daar zijn we ontzettend blij mee!

Vorig jaar hebben ze hun tweede full-length album ‘Aggressive’ uitgebracht en kunnen niet wachten om ‘m aan iedereen te laten horen. De nummers zitten vol met screamo coupletten, fijne riffs en zijn stuk voor stuk gewoon enorm catchy. Trek je moshschoenen aan, want niemand gaat naar een show van BEARTOOTH om stil te staan.
facebook.com/pg/BEARTOOTHband

SYLAR 
www.facebook.com/SylarNY 

OCEAN GROVE 
www.facebook.com/oceangrovemelbourne 

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 14 euro in de voorverkoop bij onze boxoffice, die van de Effenaar, hier op de website en bij alle AKO winkels in Nederland. Aan de deur zijn de tickets €16,00.