Deez Nuts + Comeback Kid

Als je al na deze titel kijkt met het rijtje namen, weet je dat het een harde avond wordt waar je bij MOET zijn! 16 februari is de mainstage vol geboekt bij Dynamo, alleen jij bent het ingrediënt dat op dit moment nog mist om van deze avond een heldenavond ervan te maken!

De mannen van Deez Nuts komen van all the way down under om Eindhoven aan te doen. Deze hardcore band is bekend van de energieke optredens en de cathcy gitaar riffen met een korreltje hiphop. Een combinatie waarvan je niet snel denkt aan een hardcoreband, toch slaan ze je mokerhard in je gezicht met de aanstekelijke nummers. Met nummers zoals ‘Shot After Shot’ en van hun laatste album ‘Word Is Bound’, zijn de nummers als ‘Party At The Hill’ en ‘Pour Up’ een begin van een goed feestje.
www.facebook.com/deeznutshardcore 

Comeback Kid zijn geen vreemden meer hier in Dynamo en mogen wij (bijna) onze huisband noemen, want afgelopen augustus stonden ze hier nog het podium af te breken. In de hardcore scene hebben ze al een flinke fanbase opgebouwd sinds hun debut in 2003. Canada brengt geen kattenpis want met hun vijfde studioalbum ‘Die Knowing’ in 2014 weten ze Comeback Kid in ieders hoofd te brengen. Met nummers zoals ‘Wake The Dead’ en ‘Step Ahead’ kun je je nieuwe witte t-shirt maar beter thuis laten. Een avond met de odeur van zweet en blauwe plekken zal je niet snel vergeten!
www.facebook.com/Comeback.Kid 

First Blood
www.facebook.com/FirstBloodRules

Hellions
www.facebook.com/hellionsaus

Get the Shot
www.facebook.com/gettheshothc

Reality Slap
www.facebook.com/realityslap

Tijdschema: 
18.00 Doors 
18.30 - 18.50 Reality Slap  
19.05 - 19.25 Get The Shot
19.40 - 20.10 Hellions 
20.25 - 20.55 First Blood 
21.10 - 21.50 Deez Nuts 
22.10 - 23.00 Comeback Kid 

We maken er verder geen woorden meer vuil aan, gewoon afkomen en mee maken op deze uiterst fijne donderdagavond! Tickets gaan vanaf vrijdag 11 november om 10:00 in de voorverkoop. Koop ze in de voorverkoop en je bent wat centen goedkoper uit want dan zijn ze €18,00 aan de deur €21,00.