Dynamo Metalfest Pre Party

Met nog 1 nachtje te gaan voor Dynamo Metal Fest 2017, is het tijd voor een duchtige DMF17 pre party. Dit jaar presenteren wederom Cafe The Jack en Dynamo een avondje met dikke schuimende potten Metal! Het tijdschema komt online zodra alle bands bevestigt zijn! 

DIAMOND HEAD (uk) Zonder Diamond Head, geen Metallica?! Zonder Diamond Head geen  Am I Evil?”, “The Prince”, “Helpless” en “It’s Electric. Metallica haalde de mosterd uit de UK, zoveel is wel duidelijk. Tijdens de DMF17 pre party mogen wij Diamond Head aankondigen, toch een van de grote jongens uit de NWOBH periode, sinds 2002 staat de band weer regelmatig op het podium, deze keer is Dynamo aan de beurt! 

TOXIC SHOCK (b) De opener voor de Dynamo Metalfest pre party: TOXIC SHOCK, uit Antwerpen Belgie. Met shows achter de kiezen als support van Testament, Suicidal Tendencies, Iron Reagan, Agnostic Front, Cro-Mags en DRI, met een nieuwe plaat op komst geproduceerd door de legendarische Flemming Rasmussen (Metallica) en een nieuwe deal bij Loud Noise, kun je wel zeggen dat Toxic Shock lekker gaat! De nieuwe plaat hebben we al gehoord en die klinkt als een klok! Er is nog nooit zo een goede reden geweest om de opener van de DMF17 preparty niet te missen!

STAT!C (nl) Heavy alternative rock, met hier en daar een uit de hand gelopen Synthesizer. Fans van Bring Me The Horizon, Alter Bridge en vooruit Linkin Park zullen dit zeker trekken. De band leden uit oa Destiny Potato (Ser), Awakening Sun (LT), Extremities en Sinbreed (D), maken zich op voor ook hun eerste EP.

VERY SPECIAL GUEST (Dynamo): ???????? Om het maar even spannend te houden, staat er vanavond een Very Special Guest te headlinen tijdens de DMF17 pre party, welke??? Dan houden we nog even voor ons, maar dat dit vet wordt is 100% zeker! 

De preparty gaat om 19:00u los, de eerste band start om 19:30u in Dynamo. Voor de Dynamo DMF Pre party concerten betaal je een ticket van 10 euro, the Jack is gratis toegankelijk!

www.facebook.com/the.Toxic.Shock
www.facebook.com/DiamondHeadOfficial

Tijdschema ovb

19:30u-20:00u Toxic Shock (Dynamo)
20:30u-21:30u Diamond Head (Dynamo)
21:40u-22:10u Stat!c (The Jack)
22:20u-23:40u Very Special Guest (Dynamo)
23:40u- Preparty - Afterparty met Dj Frits (The Jack)