Freestyle Fighters

Beste fighters, tijdens de laatste meeting voor Freestyle Fighters is gebleken dat de criminaliteitscijfers op dit moment te laag zijn voor een interventie door onze superhero-squad. Daarom is besloten om Freestyle Fighters te verplaatsen naar zaterdag 22 april 2017!

 

Voor vragen en opmerkingen kun je altijd contact opnemen met Inner Vision via www.facebook.com/InnerVisionEhv.

 

BREAKING NEWS

Vanuit verschillende hoeken van Noord-Brabant wordt gerapporteerd over een massale bijeenkomst die plaats zal vinden op vrijdag 23 december in Dynamo, Eindhoven. Lokale task-force Inner Vision heeft de hulp ingeroepen van top-geheime artiesten agency Make You Dance om hier de ultieme muzikale crowd control uit te voeren.

Dankzij hun jaren aan ervaring hebben Make You Dance & Inner Visioneen perfecte selectie aan begaafde hard dance helden geselecteerd, onder de codenaam Freestyle Fighters. Gewapend met hun unieke superkrachten trekt deze unit erop uit om de mensheid te bevrijden van muzikale grenzen en tevens de meest frisse beats te droppen. Het maakt niet uit wat voor uitdaging ze te wachten staat: wanneer de Freestyle Fighters opgeroepen worden, volgt er altijd een uitbundige feestsfeer.

“With great line-ups comes great music”Area 1
The Viper
Dr Phunk
D-Fence
Geck-o
Crude Intentions
Rockerman
Hosted by MC Alee

Area 2
DJ Kasparov
Future
Hidden Identity
Woodpecker
Red SteelConnect with Freestyle FightersInner Vision & Make You Dance:
facebook.com/freestylefightersnl   
facebook.com/innervisionehv 
facebook.com/makeyoudancebookings