The Lost Boys Club (Happy Ending Show)

The Overslept + Sealow

Na twee Europese tours, talloze supportacts, 2 EP’s en 2 Albums in de pocket stops The Lost Boys Club er mee, maar niet voordat ze er met een KNAL uit gaan. Want vanavond staat de Happy Ending show van deze poppunkband op het programma bij ons in Dynamo. Naast deze heren zijn ook de mannen van The Overslept en Sealow van de partij. 

The Lost Boys Club
The Lost Boys Club & Pop-punk, dat zijn twee woorden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Van aanstekelijke melodieën die aan Blink-182 doen tot snelle tempo’s als bij Rufio dat is de mix die deze band brengt. De band gaat al een tijdje mee en stond ook vaker op het podium van Dynamo.
www.facebook.com/lostboysclub 

The Overslept
Deze mannen kennen we natuurlijk nog van Mildtfest en alle toffe supports die ze de afgelopen jaren hebben verzorgd door heel Nederland. Voor wie ze niet kent, The Overslept blaast de "old school" poppunk nieuw leven in en combineert die sound met de hedendaagse elementen.
www.facebook.com/theoverslept 

Sealow 
De heren uit ons eigen Brabantje openen de avond en daar moet je zeker al bij zijn! Ze maken een soort van grungy rock. De unieke samenwerking tussen de bandleden resulteerde in toffe dromerige songs.  
www.facebook.com/SEALOWROCK 

Tickets gaan vanaf vrijdag 13 januari in de voorverkoop voor €7,50 en zijn verkrijgbaar bij onze boxoffice, hier op de website en bij alle AKO winkels.