Beartooth

Sylar + Ocean Grove

dinsdag 30-05

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:30
Locatie Effenaar

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

DEZE SHOW VINDT PLAATS BIJ DE EFFENAAR (Dommelstraat 2 in Eindhoven)!
Op 30 mei presenteren wij samen met Jera On Air en Effenaar een van de vetste metalcore bands van het moment: BEARTOOTH!

BEARTOOTH
Deze vier mannen zijn nog geen 5 jaar bij elkaar, maar hebben zich zeker al op de kaart gezet! De metalcoreband rondom Caleb Somo (bekend van crabcore legende Attack Attack!) stond in 2015 als voorprogramma van Bring Me The Horizon op het podium van 013 en afgelopen jaar als een van de smaakmakers op Jera on Air. Nu komen de Amerikanen naar Dynamo en daar zijn we ontzettend blij mee!

Vorig jaar hebben ze hun tweede full-length album ‘Aggressive’ uitgebracht en kunnen niet wachten om ‘m aan iedereen te laten horen. De nummers zitten vol met screamo coupletten, fijne riffs en zijn stuk voor stuk gewoon enorm catchy. Trek je moshschoenen aan, want niemand gaat naar een show van BEARTOOTH om stil te staan.
facebook.com/pg/BEARTOOTHband

SYLAR
www.facebook.com/SylarNY

OCEAN GROVE
www.facebook.com/oceangrovemelbourne

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 14 euro in de voorverkoop bij onze boxoffice, die van de Effenaar, hier op de website en bij alle AKO winkels in Nederland. Aan de deur zijn de tickets €16,00.

Locatie
Effenaar Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Trash Boat
Bestel tickets dinsdag 17 oktober Dynamo € 13.00
Knuckle Puck
Bestel tickets woensdag 6 december Dynamo € 12.50
Northlane
Bestel tickets vrijdag 24 november Dynamo € 17,50