Sacred Reich

Support: Kryptos + Probation

zaterdag 05-08

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 20:00
Locatie Dynamo
Presale €17.00
At the door €22.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Wat moeten we nog over Sacred Reich schrijven? Dat de band 4 Thrash-klassiekers op hun naam hebben staan? Dat Sacred Reich, Eindhoven als Europese hoofdkantoor ziet? Dat Sacred Reich de koningen van de Eindhovense IJsbaan zijn? Dat het ook nog eens super sympathieke gasten zijn, die shows altijd in een vriendelijke doch stoffige puinhoop achter laten?

Niet bekend met SR?…. schakel dan even over naar Spotify en luister de platen ‘Ignorance’, ‘Surf Nicaragua’, ‘Alive At The Dynamo’, ‘The American Way’ en Índependent’…  wedden dat je niet stil kan blijven zitten en heel snel de teksten erbij gaat googlen? Om het kort te houden, als SR naar Eindhoven komt Surfen met hun 30 Years Of Ignorance Tour, dan weten we genoeg…. toch?
www.facebook.com/sacredreich

Kryptos uit India zal de support verzorgen. De band onstond in 1998 in Bangalore en de groep wordt gezien als een van de leiders in het heay metal genre in India. In de 20 jaar dat de band bestaat, heeft de band 3 gewaardeerde albums uitgebracht, tourde met de grootste namen in de metal en speelden meermaals in Europa.
www.facebook.com/kryptosindia

De kaartverkoop loopt via Loud Noise

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Winterfylleth
Bestel tickets woensdag 27 september Dynamo € 12.50
Cannibal Corpse
Bestel tickets zondag 11 maart Dynamo € 22.50
Botanist
Bestel tickets donderdag 28 september Dynamo € 12.50