With Confidence

Support: Safe to Say + Milestones

zaterdag 18-03

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:30
Locatie Basement

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Wat een geluk! Nadat hun Europese tour met Real Friends niet door ging zaten de Nederlandse fans in een dipje, maar de Australische jongens van With Confidence komen het goed maken bij ons in Dynamo! Dit op 18 maart met Safe to Say en de Mildtfesthelden van Milestones.

De poppunk band With Confidence is er al een tijdje bij, tourde met grote namen zoals You Me At Six, Tonight Alive en Kids In Glass Houses. En brachten deze zomer hun debuutalbum ‘Better Weather” uit met de hoopvolle single ‘We’ll Be Okay”. De muziek kun je beschrijven als de jonge Blink-182 met een vleugje ‘down under’ eraan toe gevoegd. We zijn dan ook zeer benieuwd om hun nieuwe nummers live te gaan horen, maar hopen ook op gouwe ouwe singles zoals ‘100 miles’ en ‘Understand’.
www.facebook.com/withconfidence/

Safe To Say is een band die niet bang is om hun sound te veranderen, dat maakt hun zeker uniek. Deze Canadians brachten in 2012 hun debuut-EP ‘Sick To Death’ uit, en dit had een agressievere pop-punk hardcore vibe. Door de jaren heen zijn ze wat volwassenere geworden in hun sound. En dat is zeker te horen op de in 2015 uitgebrachte EP ‘Hiding Games’, waar je zelfs een kinderkoor op de achtergrond te horen is. Ook zij hebben deze zomer hun debuutalbum uitgebracht, dit onder de naam ‘Down In The Dark’, waar wederom hun unieke sound op is te horen en weer compleet anders is dan hun vorige werk. Zij durven de randen van de pop-punk op te zoeken en dat is maar al te wreed, een band vol verrassingen dus!
www.facebook.com/safetosay/

De band Milestones is geen vreemde meer bij ons, zij stonden afgelopen zomer nog op Mildtfest! De heren uit Manchester hebben zeer zeker niet stil gezeten want ook zij brachten hun debuut EP afgelopen zomer genaamd ‘Equal Measures” uit. Met daarop hun single ‘Nothing Left’ die een fijne volle sound geeft met de nodige uithalen en gitaarriffs, check ook zeker de clip hiervan want die is zeker de moeite waard! We zijn dan ook zeer blij dat ze ons weer een bezoekje komen brengen!
www.facebook.com/MilestonesUK/

Tickets gaan vanaf 23 november om 10.00 in de voorverkoop voor €13,00 en zijn verkrijgbaar bij onze boxoffice, hier op de website en bij AKO.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
You Me At Six
Bestel tickets vrijdag 20 oktober Dynamo € 20.00
Knuckle Puck
Bestel tickets woensdag 6 december Dynamo € 12.50
Trash Boat
Bestel tickets donderdag 19 oktober Dynamo € 13.00