Altijd al in een band willen spelen? Of wil je als bestaande band beter worden? Dit is je kans! Check hieronder alle info over de bandcoaching avonden in de Rockhokken van Dynamo!

Datum: maandag 7 januari
Stijl: Rock

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je als bestaande band beter worden? Dit is je kans! Bandcoaching voor alle leeftijden (vanaf 10 jaar) en niveaus. Instrumenten: Zingen, gitaar, drummen, piano/keyboard en basgitaar.

Samen met een professionele bandcoach leer je samenspelen in een band en wat er allemaal bij komt kijken. Hier ontwikkel je jezelf en je instrument in een inspirerende muzikale setting en tillen we je naar een hoger niveau. We gaan wekelijks repeteren en naar optredens toewerken. Ook als bestaande band kan je je inschrijven. Breng je band naar een hoger niveau en leer alle podium “tricks”. De repetities zijn in een volledig professionele ingerichte bandruimte in Dynamo Eindhoven.

Bij aanmelding gaan we kijken in welke groep we je kunnen plaatsten en sta jij binnenkort met een gave band op het podium! Geef bij de aanmelding wel even aan wat je leeftijd, niveau en voorkeur genres zijn.

VANAF 10 JAAR
Wekelijks les van 60 minuten. Op woensdagavond in Dynamo.
De groepen worden ingedeeld op leeftijd, niveau en genre.
Je kan ook met je bestaande band lessen nemen.

Gratis kennismaking op woensdag 23 januari 19.30 – 20.30 uur in Dynamo Eindhoven. Adres: Catharinaplein 21
De kennismaking is beneden in de oefenruimte met de bandcoach, er is ook nog de mogelijkheid om wat te jammen het laatste half uur. Dus neem je instrument mee 😉 Daarna kan je je inschrijven.

Meld je nu aan op: www.muziekfabriekeindhoven.nl/bandcoaching