Datum: maandag 17 juni
Organisator: Mildt Hardt, Hardt

Wat is Behind The Scene?

Hey volgers van Dynamo Mildt! Mijn naam is Dennis Nijgh en ik ben op dit moment stagiair Communicatie bij Dynamo. Wat deze post is, is de intro van een nieuw rubriekje voor Dynamo Mildt. Deze rubriek heet ‘Behind The Scene’. In ‘Behind The Scene’ komen de vrijwilligers van Dynamo Mildt/Hardt in beeld om te vertellen over wat Dynamo Mildt/Hardt nou eigenlijk is en wat hun rol is in de groep. Ook vertellen ze een beetje over zichzelf.

Wie ben ik?

Om dit concept af te trappen zal ik mezelf voorstellen. Ik ben dus Dennis Nijgh, bijna 21 jaar oud en loop nu nog tot eind juni stage op de communicatie afdeling van Dynamo, hierna zal ik bij Dynamo blijven als vrijwilliger van Dynamo Mildt. Zo’n half jaar geleden ben ik bij Dynamo terecht gekomen omdat ik heel graag stage wilde lopen bij een muziekpodium. Pas later kwam ik er eigenlijk achter dat Dynamo nog veel meer dan alleen en muziekpodium is. Zo is het vooral een jongerencentrum waar talentontwikkeling centraal staat.

Tijdens mijn stage periode ben ik al snel betrokken geraakt met de vrijwilligersgroep Dynamo Mildt. Het zijn ontzettend leuke mensen, maar daar komen jullie over de komende weken en maanden ook meer over te weten.

Ik en de scene

Zelf ben ik nog niet zo heel lang thuis in deze scene. Ik luister ook pas naar de verschillende varianten van Punk muziek sinds begin 2016. Mijn favoriete bands zijn Simple Plan, As It Is en State Champs. En gelukkig heb ik ze alle drie dan ook al meerdere keren gezien. Waaronder As It Is hier bij Dynamo! Dat was vorig jaar in Maart en is tot dusver één van mijn favoriete shows die ik hier heb gezien bij Dynamo.

Waar ik op dit moment het meeste naar uitkijk bij Dynamo is toch Mildtfest op 3 november. Het is een geweldige line up en aangezien ik Real Friends en Boston Manor laatst op Slam Dunk Festival heb moeten missen, is het heel fijn dat ze nu samen in Eindhoven langskomen.