Datum: maandag 1 juli
Organisator: Mildt Hardt, Hardt

Dynamo en Ik

Ik ben Dian, 20 jaar en woon in Weert. Bij Dynamo Mildt/Hardt ben ik fotograaf. Ook help ik wel eens met tickets scannen en achter de bar. Daarnaast maak ik ook nog de roosters voor de shows die door onze vrijwilligersgroep worden georganiseerd. De vrijwilligers geven aan of ze kunnen werken op een show en samen met Lynn plan ik ze dan in. Ik ben afgelopen schooljaar ook nog een periode lang stagiair communicatie geweest.

Dian

Ik ben in 2017 bij Dynamo gekomen doordat een vriendin van me hier bij Dynamo vrijwilliger was. Het leek me vooral ook erg gezellig om nieuwe mensen te leren kennen, allemaal emo’s. En dat was ook het geval, ik heb hier al snel vrienden kunnen maken. De collega’s zijn dan ook wel het leukste aan het werken hier.

Mijn mooiste herinnering hier aan Dynamo is dat ik na mijn stage periode een heel persoonlijk en speciaal afscheidscadeau heb gekregen. Een echt afscheid was het natuurlijk niet omdat ik nog gewoon vrijwilliger ben hier. Ook een mooi iets wat ik heb over heb gehouden aan Dynamo zijn echt goede vriendschappen. Mensen waarmee ik echt vaak omga ook buiten de shows van Dynamo.

Typisch Dian

Mijn favoriete bands zijn Blink-182, A Day To Remember en The Maine. Blink is echt een band waarmee ik ben opgegroeid, dus dat zit er echt al van kleins af aan in. Maar de laatste tijd luister ik ook veel naar The 1975. Dit is dan ook wel een beetje globaal waar ik nog meer naar luister. Nog wat dingen die mij kenmerken zijn dat ik veel lach en ik heel erg van eten en bier houd. Althans dat is wat de buitenwereld aan mij ziet. Ik heb heel veel zin in het najaar bij Dynamo aangezien dan Mildtfest en Stray From The Path op het programma staan!