Datum: maandag 15 juli
Organisator: Mildt Hardt, Hardt

Dit is Lynn

Ik ben Lynn, 19 jaar oud en studeer communicatie in Tilburg. Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen als vrijwilliger hier bij Dynamo Mildt/Hardt. Samen met Dian maak ik de roosters voor de shows. Zo plan ik dus de vrijwilligers in die hebben aangegeven dat ze kunnen of willen werken op een show. Zelf sta ik ook vaak achter de bar, scan ik de tickets bij de ingang, of draai ik plaatjes tussen de bands door. Daarnaast ben ik ook nog lid van het Promo team.

Lynn

Mijn muzieksmaak is heel divers, ik luister eigenlijk overal naar: Rock, Pop, Country, EDM. Toch zijn mijn favoriete bands toch wat meer in het rockgenre terug te vinden. Deaf Havana en Paramore zijn mijn favorieten, maar ook Palisades, Nothing But Thieves en I Prevail staan hoog op het lijstje. Op het eind van het jaar staat Stray From The Path op het programma bij Dynamo en daar heb ik toch echt wel zin in. Ook heb ik heel erg veel zin om Roam weer te zien hier bij Dynamo.

Vrijwilligerswerk bij Dynamo is vooral heel leuk!

Vanuit school moest ik vrijwilligers werk doen. Dit wilde ik in eerste instantie bij 013 in Tilburg gaan doen, omdat dat makkelijk was met mijn studie. Toch heb ik gekozen om wat extra te reizen en dit bij Dynamo te gaan doen. Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik daardoor hier terecht ben gekomen! Vooral ook omdat het werken hier zo leuk is. De vrijwilligersgroep van Mildt/Hardt is een hele open en gezellige groep waardoor het werken ook veel leuker wordt.

Lynn

In het afgelopen anderhalf jaar heb ik veel mooie herinneringen gemaakt bij Dynamo. Van het werken voor D-zine vorig jaar tot de kerstborrel en de vergaderingen met de stuurgroep. Dit zijn de momenten dat je samen bent met de vrijwilligers maar elkaar anders leert kennen omdat je niet aan het werk bent. Mijn eerste kennismaking met Dynamo was in 2016 bij de tweede editie van Mildtfest. Ik ben dan ook heel blij dat de 3e editie van Mildtfest in November op het programma staat!

Lynn

Wil jij nou net als Lynn ook vrijwilliger worden bij Mildt/Hardt, stuur een e-mail naar b.wijers@dynamo-eindhoven.nl