Datum: maandag 29 juli
Organisator: Mildt Hardt, Hardt

Mijn mensen

Hey, mijn naam is Melanie Vermeulen. Ik ben net als de voorgaande personen in ‘Behind The Scene’ ook vrijwilliger bij Dynamo Mildt Hardt. Voornamelijk sta ik achter de bar of bij de ticketscanners. Vanaf september ga ik hier stage lopen op de communicatie afdeling.

Via Odet (ook een vrijwilliger) ben ik vorig jaar oktober bij Dynamo terecht gekomen. Eerst als vrijwilliger, maar wel al in gedachten dat ik hier mijn stage wilde gaan doen. Hele lange tijd ben ik opzoek geweest naar mensen die van rock muziek houden en een beetje zoals mij zijn. Dat heb ik dan ook hier bij Dynamo gevonden. Dit zijn echt mijn mensen.

Melanie

De leukste momenten zijn voor mij toch altijd wel de na-borrel sessies. Na elke show blijft er altijd een klein groepje waarmee we dan nog een drankje doen en even wat kunnen kletsen. Tijdens de shows ben je aan het werk en heb je toch iets minder tijd om elkaar te leren kennen, dat kan na de show dus wel.

Melanie = Muziek + Dieren

Sum 41, Bring Me The Horizon zijn bands waar ik echt fan van ben. Vroeger had je ook nog Avril Lavigne, dat was echt mijn idool! De bands die hier bij Dynamo langskomen ken ik meestal niet maar die wil ik wel graag leren kennen. Vorig jaar stond hier Tonight Alive en zij speelde toen een akoestische set, dat vond ik wel echt leuk. Vooral ook omdat het toen niet zo druk was bij de bar, daardoor kon ik echt goed naar de muziek luisteren.

Zelf hou ik erg van zingen, dat doe ik ook echt vaak. Een eigen band zou ik echt graag willen, maar dat is er tot nu toe nog niet van gekomen. Daarnaast ben ik ook nog een enorme dierenvriend, vroeger had ik cavia’s en een hamster. Nu word ik vergezeld door een lieve kat.

Melanie

Wil je net als Melanie ook vrijwilliger worden bij Dynamo Mildt Hardt? Stuur dan even een mailtje naar b.wijers@dynamo-eindhoven.nl