Datum: woensdag 10 januari
Stijl: Rock
Organisator: Mildt-Hardt, Hardt
Backtrack & Moose Blood

Het is weer tijd om 2 mooie shows bekend te maken! 25 februari komt Hardcore band Backtrack en 6 juli Emo band Moose Blood. Beide zullen onze mainstage weer op zijn grondvestte laten schudden.

Backtrack

Het stoempte er goed op tijdens The Sound of Revolution, nu komen de heren van Backtrack terug naar Eindhoven samen met Risk It en Stone tijdens hun “Bad To My World” tour.

De hardcore band Backtrack is geen onbekende voor ons, stonden in 2011 als support van Terror en in 2014 als headliner bij ons in Dynamo. Na een dikke show op The Sound of Revolution 2017 komen de heren uit Long Island terug naar Europa en slaan daarbij Dynamo niet over!

Backtrack

Moose Blood

Yeah…Moose Blood komt terug naar Dynamo, deze keer bij ons op mainstage.

Deze vier mannen zijn zowat kind aan huis bij Dynamo. In 2015 stonden ze in onze basement als voorprogramma van Man Overboard, kwamen ze in 2016 terug voor een uitverkochte basement show en mogen ze nu terug komen om onze mainstage plat te spelen. Hun emo sound luistert volgens AbsolutePunk als een combinatie van The Get Up Kid’s, Brand New & American Football. Na de albums “I’ll Keep You In Mind, From Time To Time” en ‘Blush’ brengen de heren in maart het nieuwe album “I don’t think I can do this anymore” uit, wederom bij Hopeless Records.

Moose Blood

See you at Dynamo!