In Eindhoven verzorgen we freerunning in onze freerunzaal, te vinden op: Professor Horowitzstraat 200 op Strijp-S.

Tijdens de freerunlessen komen alle onderdelen van het freerunnen aan bod zoals, springen, klimmen, zwaaien, landen en salto’s. Deze leer je op een veilige manier aan zodat je hierop door kan groeien en jezelf blijft uitdagen.

Wil je ook bij ons komen trainen, meld je dan nu aan voor een proefles of kom eens langs bij een open training. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie voor open trainingen.

Les rooster

 

Open training:

Een aanpassing voor de open trainingen vanwege de nieuwe maatregelen rondom het Corona virus. De open traingen gaan gewoon door (Met uitzondering van de vakanties), maar vanwege een limiet van 15 personen, hebben we de open training in 3 blokken ingedeeld.

Deze blokken zijn van:

  • 15.30 tot 17.30
  • 17.30 tot 19.30
  • 19.30 tot 21.30

Reserveren voor de open training is vanaf dit moment verplicht. Reserveren kan via het ledenportaal, hier kunt u strippen kopen en een trainingsmoment reserveren. Als u nog een fysieke strippenkaart bezit, kan u deze inleveren en zetten wij de strippen op uw account. Let er op dat uw naam op de strippenkaart staat!

Als u geen account heeft, kunt u aanmelden via de onderstaande link. Hier kunt u een strippenkaart kiezen voor 10, 5 of 1 keer.

Meld je hier aan voor de open trainingen.

Als u al een account heeft op ons ledenportaal, kunt u hier een strippenkaart aanschaffen.