MELD JEZELF AAN VIA DE VOLGENDE LINK!

Wil jij een proefles volgen voor een van onze lessen ? Schrijf jezelf in via de volgende link als je een van de volgende lessen wilt volgen :

  • Tricking ( iedere dinsdag  avond )
  • Female Tricking ( iedere zondag ochtend )
  • Flip-Check ( iedere donderdag avond )
Klik hier! om jezelf aan te melden
———————————————————————————————————-
FEMALE TRICKING CLASS

Tegenwoordig is er ook een Tricking les voor vrouwen! Er zijn alleen vrouwen toegestaan bij de Female Tricking lessen op zondag. Wij willen graag ervoor zorgen dat iedereen zichzelf op z’n gemak voelt tijdens de lessen. Met deze les kom je samen met andere vrouwen van verschillende niveau’s in aanraking om jezelf te ontwikkelen in de sport. Wij adviseren een minimale leeftijd van 7 jaar om te starten. Momenteel is er 1 vast les moment van 10.00-11.00 op de zondag, de ambitie is om dit spoedig uit te breiden naar meer lessen verdeeld op leeftijd en niveau.

WAT IS TRICKING?

Martial Arts Tricking, ook wel bekend als Tricking, is de formele naam van een type Martial Arts ( vechtkunst) dat ook beschikt over een breed pakket aan gymnastiek en turn invloeden. Het is ontstaan van Martial Artforms (Kata, Taolu en meer). Sporten zoals karate, Capoeira, Taulo, Wushu, Kata, Tae Kwon Do, geïntegreerde technieken van het turnen, breakdance en vergelijkbare disciplines. Voorbeelden van geïntegreerde technieken zijn de 540 kick van

Taekwondo, de butterfly twist van Wushu en de achteruit salto van het turnen.

De sport richt zich op een creatie van “ een uniek combinatie van salto’s, trappen en rotaties ( kick, flips and twists)”. Tricking onderscheid zich van de vergelijkbare disciplines voornamelijk in het feit dat expressie en exploratie de voorkeur krijgen binnen de discipline. Een individu die Martial Arts Tricking beoefend word ook wel “tricker” genoemd.

De tricking les is voor alle niveau’s, van beginners tot gevorderd. De beginners zullen samen met de docent aan de slag gaan met de basisbewegingen en technieken van Tricking. De leerlingen leren methodisch en veilig naar een basis niveau toe te werken.

De gevorderden, Trickers en Tricksters met een goede basis en ervaring in Tricking, duiken tijdens deze lessen dieper in de cultuur van de Martial Arts Tricking. Je leert je eigen stijl te ontwikkelen en perfectioneren. Ook word je onder begeleiding geïntroduceerd in de wereld van professionals, battles en jams.

Contact

Wil je contact opnemen met de afdeling Tricking voor een proefles, workshop of show ? Neem dan contact op met Kelian via:

k.cieslak@dynamo-eindhoven.nl of + 31 6 13 21 18 93

TRICKING FOR ALL LEVELS

Lessen schema

  • Zondag : Female Tricking
    • 10.00 – 11.00