MELD JEZELF AAN VIA DE VOLGENDE LINK!

Wil jij een proefles volgen voor een van onze lessen ? Schrijf jezelf in via de volgende link als je een van de volgende lessen wilt volgen :

  • Tricking ( iedere dinsdag  avond )
  • Female Tricking ( iedere zondag ochtend )
  • Flip-Check ( iedere donderdag avond )
Klik hier! om jezelf aan te melden
———————————————————————————————————-
FlipCheck!

Heb jij altijd een salto willen leren ? Maar weet je niet waar je moet beginnen ? Met FlipCheck hebben wij de oplossing! Een les waarbij je alleen maar salto’s leert. Wij leren je in 10 weken tijd hoe je een achteruit salto maakt op de harde stenen vloer. Stap voor stap leren wij jou alle ins en outs van het vak! Met 0 ervaring kun je dankzij onze docenten in korte tijd de juiste technieken leren om veilig en verantwoord salto’s te maken. Heb je al ervaring met het maken van salto’s en wil jij je niveau naar het volgende niveau tillen ? Ook dan zit je goed bij flipcheck! Onze docenten zijn professionele atleten uit de entertainment industrie en hebben een onwijs groot arsenaal aan alle mogelijke salto’s. Of je nu een beginner bent of ervaren bent, er valt altijd iets te leren bij FlipCheck!

Deze les is al van start! Vanaf 9 september 2021 iedere donderdag van 1900 – 2000, schrijf jezelf in via de link hierboven om op de hoogte te blijven van de lessen.

 

Contact

Wil je contact opnemen met de afdeling Tricking voor een proefles, workshop of show ? Neem dan contact op met Kelian via:

k.cieslak@dynamo-eindhoven.nl of + 31 6 13 21 18 93

Lessen schema

  • Donderdag: Flip Check
    • 19.00 – 20.00