Ik ben Kevin Geurtsen en ben geboren op 20 augustus 1996 in Eindhoven. Sinds mijn 13e ben ik bezig met Freerunning, nadat ik er achter kwam dat Bulgaarse vrienden hier mee bezig waren. Ik heb in het verleden heel veel sporten gedaan, maar kon nooit écht iets vinden waar ik een passie voor had.  Na het beoefenen van skate en BMX werd het duidelijk dat ik erg geïnteresseerd was in Extreme Sports. Sinds het kennismaken met Freerunning die dag in Bulgarije ben ik verkocht en heb ik skate en BMX laten vallen, waardoor ik me alleen op Freerunning ben gaan richten. Ik trainde net 1 jaar toen ik hoorde dat er een hal was geopend die Freerunning aanbood. In deze les ben ik vrij gaan trainen en ben ik me gaan ontwikkelen als Freerunner. Ik heb in verschillende Freerun crews gezeten tot ik besloot om me op mijn eigen ding te focussen. Uiteindelijk ben ik via Luuk de Vos in Dynamo gerold, en hier heb ik me gevormd als Freerun docent.

Omdat ik half Bulgaars ben, kom ik zo’n 2 keer per jaar in Bulgarije en heb ik hier veel vrienden die ook aan Freerunning doen. Op mijn 17e ben ik gevraagd om Team Vital te joinen in Bulgarije. Naast Freerunnen heb ik met deze jongens veel ervaring opgedaan op het gebied van roofclimbing en roofjumps, wat naast Freerunning ook een passie van mij is.

Als een vooral op parkour gerichte Freerunner vind ik het belangrijk dat leerlingen op een veilige manier trainen en een goede begeleiding krijgen zodat ze leren hun techniek op de juiste manier te gebruiken. Wil je Freerun lessen volgen in Dynamo, dan krijg je les van ervaren Freerunners die jou kunnen helpen bij datgene dat jij in deze sport/discipline wil bereiken.