Veel gestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van Dynamo? 
Van maandag tot en met vrijdag is Dynamo geopend van 08.30 t/m 22.00 en op zaterdag van 12.00 tot 17.00. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook tijdens producties geopend. 

De balie van Dynamo is doordeweeks geopend van 08.30 t/m 20.00, de balie is te vinden in het atrium. Tijdens evenementen/concerten waarvoor kaartverkoop plaatsvindt, is de kassa vanaf het moment dat de deuren open gaan totdat het evenement/concert is afgelopen geopend. De kassa is bij de ingang van ons pand te vinden. 

Hoe kan ik Dynamo bereiken? 
Je vindt Dynamo aan het Catharinaplein 21 in het centrum van Eindhoven recht tegenover de Catharinakerk. Het ligt op loopafstand van het Centraal Station van Eindhoven en je wandelt er in 5 minuten naar toe. Parkeren kan in de dichtstbijzijnde parkeergarage Q-Park De Heuvel aan de Ten Hagestraat 6a. De parkeergarage ligt om de hoek van Dynamo.
Telefonisch kun je Dynamo tijdens openingstijden bereiken op 040-239 3110. 

Geldt er een minimumleeftijd om Dynamo te kunnen bezoeken? 
Er is geen minimumleeftijd bij evenementen en concerten van Dynamo, tenzij het anders bij het evenement op de website staat aangegeven. Wanneer je jonger dan 16 jaar bent, raden we je aan om samen met iemand van 18 jaar of ouder te komen.

Hoe betaal ik bij Dynamo?
Bij Dynamo betaal je met je pinpas of met contant geld bij onze cashpoints, meestal is het cashpoint te vinden in ons Atrium. Oude Dynamo munten zijn helaas niet meer inwisselbaar. 

Is Dynamo toegankelijk voor minder validen? 
Dynamo is goed toegankelijk voor minder validen. Wanneer je een evenement of concert bezoekt bij Dynamo, meld je dan bij de kassa van Dynamo. Daar kunnen wij iemand oproepen die je begeleidt richting de locatie van de activiteit. 

Hoe kan ik een kaartje kopen voor een concert/evenement?
Alle tickets kunnen gekocht worden hier op de website of via de balie van Dynamo. Wil je een kaartje kopen bij onze balie, dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 20.00. Let wel op dat je alleen kunt betalen met je pinpas. Verder is een groot gedeelte van onze tickets kan ook gekocht worden bij AKO. Wil je weten welke tickets er verkocht worden bij AKO, neem dan telefonisch contact op tijdens kantooruren met onze frontoffice op 040-239 3110. 

Koop nooit tickets via andere wegen, we hebben helaas soms te maken met valse tickets die verkocht worden door andere organisaties. 

Kan ik mijn ticket ook digitaal laten scannen?
Bij Dynamo kan je je ticket voor een show ook op je mobiel laten scannen. 
Vergroot bij het scannen je scherm uit en zet je helderheid op 100%, zo kunnen we snel scannen.

Wil jij jouw talent laten zien?
Wil je vrijwilliger worden? Ga naar de pagina's urban, rock of dance en kijk welke crew bij jou past. Stuur dan een e-mail naar infoREMOVETHIS@ANDTHISdynamo-eindhoven.nl met informatie over jou en wat je graag zou willen doen. 

Ben jij de early adopter die aan het begin staat van een nieuwe jeugdcultuur of hype? Neem dan contact op met Dave van den Berg.

Speel je in een band? Stuur een CD of liever nog vinyl of tape t.a.v. Sander Waterschoot, deze wordt as soon as possible beluisterd en beoordeeld door de diverse bookers binnen Dynamo. We krijgen wekelijks veel demo's binnen, dus vragen we je wat geduld te hebben. Je krijgt bericht als er interesse is in jouw band en of we je kunnen plaatsen. 

Ben je een DJ? Dan heb je bij Dynamo de kans op de BPM Talente Nights te draaien. Mail een soundcloud/mixcloud naar BPM

Heb jij hiphop skillz? Stuur dan je demo naar Kareem Gazuani.

Waarom staat er op mijn ticket ‘Legitimatie verplicht’?
Wij plaatsen dit op het ticket omdat bij veel evenementen en concerten alcohol wordt verkocht. Tijdens deze evenementen/concerten dienen wij te controleren op leeftijd. Mensen boven de 18 jaar krijgen dan een 18+ bandje, zodat wij bij de bar kunnen controleren of iemand jonger of ouder dan 18 jaar is.

Hoe gaat Dynamo om met het 18+ horeca beleid?
Bij Dynamo wordt tijdens evenementen/concerten de horeca wet gehandhaafd. Bij de entree van Dynamo wordt tijdens evenementen/concerten altijd gevraagd naar uw legitimatiebewijs. Wanneer je 18+ bent krijgt je een 18+ bandje, hiermee kun jij bij de bar aantonen dat je ouder bent dan 18 jaar. Heb je het legitimatiebewijs niet bij, dan krijg je geen bandje en kun je geen alcohol nuttigen. Bij sommige evenementen/concerten kan de toegang worden geweigerd wanneer je jezelf niet kunt legitimeren.

Ik sta op de gastenlijst, hoe krijg ik mijn ticket? 
Wanneer je op de gastenlijst, flyerlijst of perslijst staat bij een evenement/concert, dan kun je bij de kassa van Dynamo terecht. Het ticket kun je daar ophalen vanaf het moment dat de deuren voor het evenement/concert open gaan. Neem voor de zekerheid het e-mailtje met de bevestiging van je gastenlijstticket mee. 

Heb je andere vragen?
Heb je andere vragen dan hierboven benoemd? Stuur dan een e-mail naar infoREMOVETHIS@ANDTHISdynamo-eindhoven.nl of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op met de front office via 040-239 3110.