Werken bij Dynamo

Vrijwilligers gezocht Dynamo Front Office medewerker 
Vind jij klantvriendelijkheid ook zo belangrijk en vind jij het leuk om het eerste aanspreekpunt van Dynamo te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hier de vacature

-------------------------------

Vrijwilligers Urban, Rock of Dance 
Dynamo geeft jong talent de kans zich te ontwikkelen voor en op de arbeidsmarkt. Wil je als vrijwilliger aansluiten bij een subcultuur, kies zelf je richting en het merk dat bij je past. Stuur een facebook bericht of mail naar de vrijwilligersgroep binnen de subculturen UrbanRock of Dance. Weet je nog niet bij welke groep je aan zou willen sluiten en wil je een orienterend gesprek, neem dan contact op met de vrijwilligerscoordinator bij Dynamo.

Regelmatig hebben we kansen voor docenten, licht- en geluidstechnici en artiesten om betaald aan de slag te gaan. Veelal stromen vrijwilligers door naar deze functies. Heeft Dynamo vacatures dan worden deze op social media gedeeld. Ben je op zoek naar werk binnen Lumens kijk dan voor het vacatureoverzicht.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan het creatieve platform van Dynamo en durf jij op no cure no pay basis te starten of wil je werkervaring opdoen, wacht dan niet langer en stuur een mail naar Dave van den Berg

----------------------------------

Langdurig werkloze jongeren
Wij vinden het belangrijk om mensen die langdurig werkloos zijn, of om andere redenen moeilijk aan werk kunnen komen een kans op werk te bieden. We geloven in hun talenten en nodigen hen daarom nadrukkelijk uit om bij ons te solliciteren. Graag dragen we op deze manier bij aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Hiervoor zijn we beloond met een PSO-certificaat trede 1.