Dag Woensdag
Tijd 19:30 - 21:30
Locatie Room 7
Niveau Beginner
Stel een vraag

Poetry Circle is een landelijk platform voor schrijvende performers en performende schrijvers dat performances en voorstellingen maakt voor theaters, festivals, huiskamers, boomhutten en andere plekken. Poetry Circle heeft Circles in Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Leeuwarden, Utrecht en uiteraard in Eindhoven!

In elke stad komen onze schrijvers wekelijks samen om onder leiding van hun coaches te werken aan onder andere; voordracht, performance creëren, podium presence, schrijfstijl en stemgebruik. Hierin wordt ondersteuning geboden op maat zowel voor beginners als gevorderde schrijvers. We hebben een gemixte groep.

Voor komend seizoen zijn onze coaches Muna Shirwa en Marco Martens.

Voor Marco is schrijven niet alleen het vasthouden en manipuleren van momenten, hij vindt niets zo fascinerend als het menselijk gedrag, door kleine dingen in een andere context te plaatsen zorgt Marco dat het onachtzame even een prominente rol in onze wereld krijgt, een speciaal moment tussen de lezer/luisteraar en de schrijver.

Muna is een podiumbeest dat door expliciete discipline het uiterste uit zichzelf en een groep weet te halen, na verscheidene voorstellingen in grotere en kleinere theaters neemt ze de taak op zich om haar kennis door te geven aan een nieuwe generatie aan sprekende performers.

Proefles
Wil je graag een keer joinen om te checken of Poetry Circle iets voor je is? Stuur dan een e-mail naar poetrycircle040@gmail.com voor een proefles.

Aanmelden Poetry Circle 040
Wil je je graag voor komend jaar aanmelden? Dat kan via deze link

Kosten
– Lessen reeks (10 lessen): € 50,-
– Halve reeks (5 lessen ): € 25,-

Lessenrooster 2017-2018
Start nieuwe reeksen + instroommoment:
– 6 september 2017 + 4 oktober 2017

Vakanties & feestdagen
– Zomervakantie: 16 juli t/m 27 augustus 2017

Heb je vragen over onze Poetry Circle lessen, vul het contactformulier in:

Contact