Datum: donderdag 26 augustus

Hey allemaal,
vanaf het seizoen 2021/2022 zal Dynamo gebruik maken van het nieuwe GetGrib systeem.
Bekijk lesroosters vanaf de app op je smartphone, koop strippenkaarten via de shop in het ledenportaal en nog veel meer. Wat kun je eigenlijk allemaal doen met dit systeem? We zetten het hier op een rijtje:

De DYNAMO EINDHOVEN app:

RESERVERINGEN
– Rooster: Bekijk hier het lessenrooster wat voor jou beschikbaar is, aangepast op je leeftijd. Reserveer direct vanuit het rooster je lessen, zo ben je verzekerd van een plek in de les. Of reserveer je spot voor een open training.
– Mijn Reservering: Bekijk het overzicht van de reserveringen die je gemaakt hebt. Kun je toch niet komen naar de les? Dan kun je hier eenvoudig je reservering annuleren.
– Lesaanbod: Hier kun je het lesoverzicht bekijken wat voor jou beschikbaar is.

CLUB
– Nieuws: Bekijk hier de laatste nieuwsberichten vanuit DYNAMO. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
– Informatie: Hier kun je algemene informatie van Dynamo vinden, zoals het adres en contactgegevens.
– LEDENPORTAAL: De knop verwijst je naar het ledenportaal (zowel te bereiken via telefoon/tablet of computer). Wat je daar allemaal kunt lees je iets verder in dit bericht.
– Formulieren: Hier vind je de inschrijfformulieren.

MIJN GEGEVENS
– Berichten: Hier vind je berichten terug die je ontvangen hebt via het systeem. Bijvoorbeeld een bericht van je docent of een melding van DYNAMO.
– Mijn Gegevens: Hier vind je al jouw gegevens zoals naam, geboortedatum en je lidnummer. Deze kun je wijzigen in het ledenportaal. Ook je lopende abonnementen en strippenkaarten kun je inzien.
– Rekeningen: Hier vind je een overzicht van al je rekeningen die je hebt lopen. Zoals de transactie van je gekochte strippenkaart of abonnement.

Het LEDENPORTAAL:

MIJN GEGEVENS
Hier kun je gegevens inzien en wijzigen. Heb je een foutje gemaakt bij je inschrijving, ga je verhuizen of veranderd je telefoonnummer. Dan kun je hier alles aanpassen.

MIJN RESERVERINGEN
Bekijk alle reserveringen die je gemaakt hebt. Hier kun je ze ook annuleren in het geval dat je ziek bent of om andere redenen niet kan komen naar je les of training.

ROOSTER
Bekijk hier het rooster van alle lessen en trainingen beschikbaar voor jou. Plaats een reservering om zeker te zijn van een plekje.

LESSEN
Hier vind je een overzicht van alle lessen.

FACILITEITEN
Hier kun je faciliteiten reserveren, om dit moment zijn er nog geen faciliteiten te reserveren.

NIEUWS
Vind hier alle nieuwsberichten, zoals dit bericht.

SHOP
Het grootste verschil tussen de app en het ledenportaal. Hier kun je makkelijk je strippenkaart of abonnement kopen. Zorg wel dat je de lessen reserveert zodra je een strippenkaart of abonnement koopt.

Aanmelden kan via deze link

Je kunt de app downloaden in de Google Play Store of in de App Store

Uiteraard gaat het gebruik van een nieuw systeem niet altijd vlekkeloos, en kunnen wij ons voorstellen dat je tegen problemen aanloopt. Dan zijn wij er graag om je op weg te helpen in de nieuwe omgeving.

Neem dan contact op met j.franken@dynamo-eindhoven.nl

DYNAMO wenst jullie allemaal veel lesplezier tijdens het nieuwe seizoen.