Agent Steel (Cancelled)

Support: Souls Of Deaf + Seven Thirty

wo 24 / apr / 2019

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs vvk €21.50
Ticketprijs €20.00
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

AGENT STEEL SHOWS AFGELAST:
Helaas mensen, de show van @Agent Steel + Souls of Deaf & Seven Thirty gaat niet door. Zie statement van Eternal Rock, deze spreekt voor zich:

Heb jij je kaartje gekocht via Ticketmaster, dan krijg je geld minus reserveringkosten terug. Heb je een kaartje gekocht bij de ticketbox in Dynamo, of een kaartje via onze oude ticketprovider Ticketscript, lever dit kaartje dan in Dynamo, dit is online helaas niet mogelijk. Heb je vragen of ondervindt je problemen, stuur dan een mailtje naar info@dynamo-eindhoven.nl

STATEMENT ETERNAL ROCK (NL Booker):
Helaas moeten we jullie mededelen dat we in goed overleg met beide locale promoters, hebben besloten om beide Agent Steel shows, die zijn geboekt in Dynamo, Eindhoven en Metropool, Enschede te cancelen. Door slechte communicatie, voortdurend wisselende contact personen en vele onbeantwoorde vragen waar we na weken nog steeds geen antwoordt op hebben gekregen van band en management, zijn we niet in staat om op een fatsoenlijke en professionele manier een goede show met goede afloop te garanderen. Er zullen geen vervangende shows voor komen.Hopend op jullie begrip….

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Of Mice & Men
Bestel tickets dinsdag 13 augustus Dynamo € 23.50
Yaltival
Bestel tickets zondag 30 juni Dynamo € 26.50
Tik ‘m Aan! Bokstoernooi
Bestel tickets zaterdag 26 oktober Dynamo € 6.50