Bierproeverij & Vette Video's

HappyFace Brouwerij - Eindhoven Metal History

za 28 / nov / 2020

Stijl Rock
doors 18:00
show 18:50
Locatie Mainstage
Ticketprijs € 15,00
servicekosten € 1,50
Totaalprijs € 16,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Happy Face Brouwerij biertjes proeven, en vette video’s checken op Grootbeeld en Heavy sound formaat! Kijk dat leek Dynamo Metal wel iets. Vanaf 18:30u kun je geheel corona proof de zaal in, en om 21:30u ga je voldaan richting… eh, huis. We starten gewoon vroeg, net als vroeger. Je wilde toen toch ook gewoon erbij zijn als het gebeurde, de hele avond dus!

Dj Sander (V.O.T/ The Devils Blood) van Baalen, Peer (Aura) Brinkman en Steven (Smegma) Koster presenteren hun favoriete video’s. Sommige hebben met Dynamo of Eindhoven te maken, maar dat is zeker niet de rode draad. Gewoon vette video’s uit de wondere wereld van de heavy muziek. Jij mag vanuit je stoel natuurlijk ook een video voorstellen doen, zolang het maar op Youtube te vinden is. Zeker weten dat het een hoop decibellen geeft en de nodige flauwekul, en dat allemaal onder het genot van 5 proeverij biertjes + 1 borrel van de HappyFace brouwerij. HappyFace zal het verhaal vertellen over hun brouwerij en waarom net juist hun biertjes geweldig zijn, jij mag bepalen of dit op waarheid berust.

Het gaat hier om een seated corona proof evenement voor maximaal 50 bezoekers. De kaartverkoop is direct gestart. Bij de entree wordt naast een gezondheidscheck gevraagd of jullie uit hetzelfde huishouden komen en direct naast elkaar willen zitten, of naast elkaar of 1,5m. Onze host wijst jullie dan een plek aan in de zaal. Kaartkopers kunnen dan met twee personen samenzitten op een aangewezen plek. Er is geen deurverkoop op de avond zelf.

https://happyfacebeers.com/
www.facebook.com/eindhovenmetalhistory

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Grindhoven IX 2020
Bestel tickets zaterdag 28 november Dynamo € 21.50
Midnight
Bestel tickets vrijdag 30 oktober Dynamo € 20,50
Destruction
Bestel tickets zondag 29 november Dynamo € 25.00