BruuT + Razorblade Messiah

Old school metal

za 27 / nov / 2021

Stijl Rock
Doors 19:30
Locatie Basement
Totaalprijs € 8,16
Ticketprijs € 6,66
Servicekosten € 1,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
Helaas kan de show van BruuT en Razorblade Messiah op 27 november geen doorgang vinden in verband met de nieuwe corona maatregelingen.
 
Heb je tickets gekocht voor deze show? Dan ontvang je binnenkort een bericht van Ticketmaster over hoe je het geld van je ticket terug kunt krijgen.
BruuT

Minstens zo oldschool maar dan uit het Deathmetal vat getapt is het Tilburgse BruuT. Frontvrouwe Corinne v/d Brand kennen we natuurlijk nog van het legendarische Acrostichon (en iets minder legendarische Razend) en samen met haar kompanen Albert en Joris van o.a. Crustacean op gitaar en drums staat zij garant voor een potje no-nonsense death metal. Via het Brutal Insanity Records label kwam pasgeleden hun eerste album “Bloodspill” uit. Hoe dat klinkt? Gewoon kei BruuT, wittenie!
www.facebook.com/BruuTdeathmetal

Razorblade Messiah 

Razorblade Messiah komt uit Rotterdam en put inspiratie uit de rijke jaren ’80 van de speed, thrash en heavy metal. Snelle riffs, high pitched vocalen en beukende drums dus! Tel daarbij op de bloedfanatieke en energieke frontman Frans Wijnen waarvan je niet verbaast moet opkijken dat hij een paar rondjes mee rent in de zelf gestarte circle pit, boven op de geluidsboxen klimt in zijn spandexbroek of ineens achter de bar opduikt. Dus garantie op eenknallend optreden!
razorblade-messiah.com

Info

Tickets voor dit event kosten € 8,16 en zijn verkrijgbaar vanaf 21 oktober om 12:00 uur.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
The Cold Vein + Another Now
Bestel tickets vrijdag 7 januari Dynamo € € 14,00
Deicide 2022
Bestel tickets zondag 8 mei Dynamo € € 25,00
Decapitated 2022
Bestel tickets zaterdag 19 februari Dynamo € € 22,50