Call It Off - Farewell show

+ support

vr 08 / mei / 2020

Stijl Rock
Doors 19:30
Show* 20:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €10.00
Ticketprijs €8.50
servicekosten €1.50
Deurprijs €11.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Één van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei. Dit betreft ook het concert van Call It Off dat gepland stond op 8 mei.

Het concert is nu verplaatst naar 18 september 2020.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum. Vanwege de drukte door de vele verplaatsingen van events, is het nu nog niet mogelijk om een restitutie aan te vragen. Wij vragen je begrip voor deze situatie. Zodra er meer nieuws is, zetten wij dit op onze website en krijg je bericht vanuit Ticketmaster.

Wil je in één oogopslag alle annuleringen of verplaatsingen door het Corona-virus zien, bekijk deze link.

 

Call It Off stopt ermee, maar niet voordat ze afscheid van ons hebben genomen, dit doen ze op 8 mei bij ons op de Mainstage. Tranen en tissues gegarandeerd.

Call It Off

Zes jaar geleden presenteerde de Eindhovense poppunkband Call It Off zich aan het publiek, dit met de eerste single ‘Do It All Again’. Nu twee albums, tal van singles, flink wat support spots, festivals, veel airplay en tours verder, ‘doen’ ze het nog één keer. Zorg daarom dat je er bij bent, om de heren nog één keer een high-five te geven, nog één keer alle hitjes op ons afgevuurd te krijgen en nog één keer mee te schreeuwen.

Info

Tickets zijn 6 februari vanaf 10.00 verkrijgbaar voor €10,00 inclusief servicekosten hier op de website en op ticketmaster.nl. De deuren gaan 8 mei om 19.30 open.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Citizen 2024
Bestel tickets vrijdag 16 februari Dynamo € 20,50
Chris Creswell + Northcote 2023
Bestel tickets donderdag 7 maart Dynamo € 17,50
Holding Absence 2023
Bestel tickets vrijdag 3 november Dynamo € 20,00