Decapitated

Support: Black Tongue + Archspire + Inferi

za 19 / feb / 2022

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 22,50
Ticketprijs € 20,00
Servicekosten € 2,50
Deurverkoop € 25,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
Helaas gaat de show van Decapitated op 19 februari niet door. Er komt geen vervangende datum voor deze show. Ticketkopers ontvangen binnenkort bericht over de terugbetaling van de tickets.
Decapitated

Opgericht in 1996, bouwden de Poolse tech death meesters Decapitated door de jaren heen een reputatie op als één van de internationale leiders in hun genre. Gedurende hun 25-jarige carrière heeft Decapitated zeven studioalbums uitgebracht, die worden beschouwd als enkele van de meest invloedrijke death metal releases van de 21e eeuw. Met hun nadruk op inventieve songwriting vol uiteenlopende invloeden en technisch spel, heeft Decapitated het respect verdiend in het death metal genre en hebben ze een toegewijde fanbase opgebouwd. Vogg, het muzikale brein van de band, creëert nummers die vaak gekenmerkt worden door vlammende tempo’s, verpletterende riffs en memorabele gitaarsolo’s. Live staat de band als een huis en weet een zaal altijd plat te spelen.

decapitatedband.net

Black Tongue

Black Tongue is een 5 mans deathcore band uit Hull, Engeland. De band wordt steeds vaker bestempeld als één van de meest originele en grensverleggende bands in de underground scene. Muzikaal combineren ze aspecten van deathcore met sludge/doom metal. Zelf noemen ze dit “downtempo deathcore”. De lage stemming, gekoppeld aan maniakale zang en strak drumwerk, nemen de luisteraar mee op een sonische excursie door een figuurlijke metaalgieterij.

facebook.com/blacktongueuk

Archspire

Archspire is een Canadese technische death metal band, die opgericht is in 2007. De band heeft ondertussen al meer dan tien jaar ervaring en vier albums op zak! Voor de eerste keer in vier jaar bracht het vijftal een nieuw wapenfeit uit: “Bleed The Future”. Na al deze jaren slagen de mannen er nog steeds in om catchy en razendsnelle muziek uit te brengen.

Infiri

Inferi is een Amerikaanse melodieuze death metal band gesmeed in Nashville, Tennessee. De band werd opgericht in 2006 en streeft ernaar om het klassieke melodieuze metalgeluid te versmelten met technisch vakmanschap en virtuoze songwriting.

facebook.com/Inferimetal

Info:

De tickets gaan vanaf vrijdag 16 juli 11.00 in de voorverkoop voor €22,50 inclusief servicekosten. De deuren gaan op 19 februari om 19.00 open en de eerste band begint om 19.30.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Vektor
Bestel tickets vrijdag 21 oktober Dynamo € € 19,50
Evergrey 2022
Bestel tickets vrijdag 16 september Dynamo € € 23,50
Napalm Death 2022
Bestel tickets zondag 6 maart Dynamo € € 31,50