DEICIDE

Support: KRISIUN + CRYPTA

zo 08 / mei / 2022

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 20:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 25,00
Ticketprijs € 22,50
Servicekosten € 2,50
Deurverkoop € 27,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Helaas heeft Deicide besloten om hun EU en UK tour te annuleren. Er komt geen nieuwe datum voor deze show.

DEICIDE

Death metal grootheid Deicide komt naar Dynamo. Het gelijknamige debuut van Deicide leverde met zijn genadeloze intensiteit een belangrijke bijdrage aan de opkomende death metal scene van de jaren ‘90. De groep rondom Glen Benton, de man met het fameuze omgekeerde kruis in zijn voorhoofd gebrand, bestaat inmiddels een 30+ jaren. Toch weet hij zijn publiek nog steeds te grijpen met een enorme collectie death metal songs van topkwaliteit. Platen zoals ‘Legion’ of ‘Once Upon The Cross’ staan in het geheugen gegrift van de doorgewinterde death metal liefhebbe. Toch bewijzen de heren uit Tampa met hun 12e album ‘Overtures of Blasphemy’(2018) dat ze die klassieke Deicide hooks niet zijn verleerd.
facebook.com/OfficialDeicide

KRISIUN

We zien de drie broers van Krisiun altijd graag terugkeren naar Eindhoven. Al 30 jaar is de band een vaste waarde binnen de death metal scene en behoren ze tot de top van het genre. Sinds het debuut ‘Black Force Domain’ nemen de Brazilianen geen gas terug, getuige het meest recente album ‘Scourge Of The Enthroned’ (2018). De band staat garant voor knalharde death metal in een hoog tempo. Solo’s vliegen je om je oren vliegen en alles bij elkaar wordt gehouden door een diepe, rauwe oer grunt.
facebook.com/krisiun.official

CRYPTA

Een supergroep? Fernanda Lira en Luana Dametto zijn ex-leden van Nervosa. Sonia Anubis speelt in Cobra Spell en is ex-lid van Burning Witches en Tainá Bergamaschi speelde vroeger in Hagbard. De artiesten hebben de krachten gebundeld om een old school death metal te maken. Gezien het niveau en de invloed van vorige en huidige projecten, weet Crypta een eigen geluid te te creëren.
facebook.com/cryptadeath

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Hell On Earth W/ Unearth
Bestel tickets woensdag 5 april Dynamo € 24,00
Stream of Passion
Bestel tickets zaterdag 9 september Dynamo € 22,50