Dynamo Real

Tastic + Zeno + Support

do 03 / sep / 2020

Stijl UrbanLab040
Locatie Dynamo
€10.00
€8.50
*servicekosten €1.50
Totaalprijs €10.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
Vanwege productionele redenen moeten we helaas Dynamo Real met Tastic & Zeno cancelen.
Helaas hebben we nog geen nieuwe datum. Daardoor worden reeds gekochte kaarten terug gestort.
Dynamo Real

Dynamo Real is de nieuwe hiphop avond met tekstuele diepgang. De crossover tussen beats en spoken word. Het draait bij Dynamo Real niet om bravoure, status krijgen of aan de buitenwereld laten zien dat je het gemaakt hebt. Het draait om verhalen uit het echte leven. Donderdag 23 april is de eerste editie van Dynamo Real met oa Tastic en Zeno.

Tastic

De muzikale stijl van Tastic wordt beschreven als ‘Trappy, RnBish Indie Hiphop’. De creatieve mix resulteerde in een deal bij Sony Music NL. Toch koos Tastic ervoor om zijn laatste singles onafhankelijk te releasen. De afgelopen tijd heeft Tastic veel nieuwe tracks gedropt waar vooral A Team en Frank Motion uit springen.

Sterk beïnvloed door de sounds van Biggie, Tribe Called Quest, Frank Ocean en The Weeknd, is dit geen doorsnee urban maar een ode aan jeugdige muziek met verrassende elementen en een dieper verhaal, verwikkeld in Nederlandstalige storytelling.
www.facebook.com/TasticMp3/

Zeno

Zeno is een gedreven artiest uit het Brabantse dorp Rijen. Eerlijkheid is het thema dat voor hem centraal staat. Onderweg naar volwassenheid weegt hij goede en slechte eigenschappen tegen elkaar af en laat hij zien hoe het leven eruit ziet van iemand die tegen de stroom in gaat.
 Het is de combinatie van trap en singer-songwriter invloeden die zijn sound uniek maakt. Zijn warme stem, dromerige beats en wavy vocal cuts brachten hem al ver, met shows op WOO HAH! en FunX als échte uitschieters.
Na het release van ‘Vallen Als de Nacht’ en ‘Balans’ is het tijd voor een nieuw hoofdstuk dat ‘Nieuwe Memories’ gaat heten. Op de derde EP neemt Zeno je mee in het leven van een jong-volwassen artiest en vertelt hij je over zijn schooltijd, relaties, vriendschap en genieten. www.facebook.com/zenowachtig/

Paypie

One man army Paypie doet het allemaal zelf: rappen, produceren, clips maken en designen. De 23-jarige artiest uit Varsseveld rapt over grinden, ambities, schoolleven, vriendschappen en relaties. Tracks van Paypie kenmerken zich door inhoudelijke raps met een wavey sound, veel wordplay en kei harde producties.

Info

Tickets gaan vanaf 26 februari om 14.00 in de voorverkoop voor €10,00 inclusief servicekosten. De deuren gaan 23 april om 20.00 open.

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
BPM Presents: APEX Exclusive Label Night
Bestel tickets vrijdag 22 april Dynamo € € 16,50
Rararadio
Bestel tickets dinsdag 1 februari Rararadio
SLAUGHTERHOUSE II – BASS EVENT
Bestel tickets vrijdag 1 april HAVEN € € 19,00