Elegy

Support: Starscream

zo 05 / nov / 2023

Stijl Rock
Doors 19:30
Aanvang show 20:00
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Ticketprijs € 19,00
Deurverkoop € 20,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op zondag 5 november komt Eindhovense prog en powermetal band Elegy naar Dynamo voor een reünie show! Starscream verzorgt deze avond het support.

Elegy

Met meer dan 250.000 verkochte platen in dik 60 landen, kun je best zeggen dat Elegy is flink succesvolle band was. Ook niet gek dat de band met twee leden die geregeld een biertje kwamen doen in het Dynamo Hardrock Kaffee zeker één van hun reünie shows zouden doen in Dynamo. De van origine Eindhovense band maakt een combinatie van prog en powermetal en mogen gezien worden als een van de pioniers van de progressive powermetal scene. De mannen waren enorm populair in Japan en tourde de wereld over met o.a. King Diamond, Annihilator, Gorefest, Stratovarius, Phantom Blue en The Gathering. Na talloze albums en het uiteenvallen van de band, kondigde de band op 1 april 2023 de reünie aan van Elegy!Ja natuurlijk wordt het een nostalgische avond met een hoog reunie gehalte voor de band, als ook voor de bezoekers!

Starscream

Starscream is een driekoppige hardrockformatie uit Eindhoven bestaande uit Cyriel Stevens (drums), Ruben Heijnsbroek (basgitaar) en Tim van den Eijnden (zang/gitaar). Deze heren steken hun liefde voor muziek uit de jaren zeventig en tachtig niet bepaald onder stoelen of banken. Geïnspireerd door o.a. Van Halen, Whitesnake, Led Zeppelin en Rainbow maakt Starscream eigen werk met de nadruk op catchy riffs, een vette groove en krachtige vocalen. Wat je live mag verwachten? Een groots geluid, explosieve geïmproviseerde solo’s, vocale capriolen en vooral veel energie. Kortom, is hardrock jouw ‘kopje thee’? (Tot) Starscream!
Starscream.nl

Info

Tickets zijn direct verkrijgbaar voor € 19,00 in de voorverkoop. Een ticket aan de deur kost € 20,00.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Grindhoven XI
Bestel tickets zaterdag 16 maart Dynamo € 36,50
Dream Theater Tribute by: Regressive Hypnosis
Bestel tickets zaterdag 28 oktober Dynamo € 19,00