Fit For A King

support: Silent Planet + Gideon + Gravemind

di 26 / mei / 2020

Stijl Rock
Doors 18:45
Show 19:15
Locatie Mainstage
Totaalprijs €18.50
Ticketprijs €17.00
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Metalcore liefhebbers opgelet! Op 26 mei komt Fit For A King samen met Silent Planet, Gideon en Gravemind naar Dynamo Eindhoven. Maak je klaar voor een avondje beuken! Tickets zijn nu in de verkoop.

FIT FOR A KING

Na shows met As I Lay Dying en Emmure komt de Texaanse metalcoreband voor z’n eerste headlineshow naar Nederland toe. Het kwartet staat bekend om z’n glasharde metalcore, aansprekende melodische hooks en de wisselwerking tussen de twee vocalisten. Een formule die tot ultieme wasdom is gekomen op de nieuwste plaat ‘Dark Skies’, uitgegeven op Solid State Records. De band is sinds 2007 is de band non-stop aan het werk, wat resulteerde in talloze tours, twee EP’s en vijf albums.
www.facebook.com/fitforakingband

SILENT PLANET

Silent Planet is een upcoming metalcoreband, dat vorig jaar met ‘When The End Began’ een ijzersterke plaat uitbracht. Het gezelschap rond charismatische frontman Garrett Russell heeft zichzelf vernoemd naar het bekende science fiction boek ‘Out of the Silent Planet’ van CS Lewis en wordt gekenmerkt door lyrics die je tot nadenken zetten, postrock-invloeden en oog voor details in de songs.
www.facebook.com/silentplanetmusic

GIDEON

De Amerikaanse metalcoreband Gideon staat garant voor je dagelijks portie breakdowns, vurige lyrics en vette riffs. Op de meest recente release ’No Love / No One’ overtreft de band zichzelf en laat het een nieuwe donkere gelaagdheid horen. Een voorproefje voor wat er later dit jaar komen gaat!
www.facebook.com/GideonAL

GRAVEMIND

De jonge Australische deathhore-band Gravemind is de opener tijdens deze tour. Deze zomer werd het debuutalbum ‘Conduit’ uitgebracht.
www.facebook.com/gravemindau

Info

Tickets zijn in de voorverkoop voor verkrijgbaar voor €18,50 inclusief servicekosten. Deuren gaan al om 18.45 open en de eerste act zal om 19.15 beginnen.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Royal Rock 2020
Bestel tickets zondag 26 april Dynamo Free
After The Burial
Bestel tickets zaterdag 29 februari Dynamo € 17.50
Emo Night Mainland #4
Bestel tickets zaterdag 15 februari Dynamo € 9.00