Fit For A King

support: Silent Planet + Varials + Kingdom of Giants

za 23 / okt / 2021

Stijl Rock
Doors 18:45
Show 19:15
Locatie Mainstage

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Helaas hebben wij het bericht ontvangen dat Fit For A King de Europese tour heeft geannuleerd en daardoor gaat het concert op 23 oktober 2021 niet door. De band heeft deze keuze gemaakt door de nog steeds grote onzekerheden rondom het toeren door Europa in deze tijden.

Heb je een ticket gekocht voor deze show, dan ontvang je via ticketmaster een bericht over hoe je het geld van je ticket terug krijgt.

Wij hopen wanneer de wereld weer een beetje normaler is geworden, dat we de band weer mogen verwelkomen bij ons in Eindhoven. Ook hopen we jullie snel terug te zien bij Dynamo.

Metalcore liefhebbers opgelet! Op 23 oktober komt Fit For A King samen met Silent Planet, Varials en Kingdom Of Giants naar Dynamo. Maak je klaar voor een avondje beuken! Tickets zijn nu in de verkoop. Heb je een ticket voor de show van 26 mei 2020 of 17 oktober 2020, dan blijven deze gewoon geldig.

FIT FOR A KING

Na shows met As I Lay Dying en Emmure komt de Texaanse metalcoreband voor z’n eerste headlineshow naar Nederland. Het kwartet staat bekend om z’n glasharde metalcore, aansprekende melodische hooks en de wisselwerking tussen de twee vocalisten. Een formule die tot ultieme wasdom is gekomen op de nieuwste plaat ‘Dark Skies’, uitgegeven op Solid State Records. De band is sinds 2007 is de band non-stop aan het werk, wat resulteerde in talloze tours, twee EP’s en vijf albums.
www.facebook.com/fitforakingband

SILENT PLANET

www.facebook.com/silentplanetmusic

VARIALS

www.facebook.com/VarialsPA

KINGDOM OF GIANTS

www.facebook.com/kingdomofgiants

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Normandie 2022
Bestel tickets zaterdag 14 mei Dynamo € € 16,50
Cory Wells
Bestel tickets vrijdag 4 februari Dynamo € 16.50
Holding Absence 2022
Bestel tickets zaterdag 5 maart Dynamo € 16.50