Fit For A King

support: Silent Planet + Alpha Wolf + Brand of Sacrifice

za 17 / okt / 2020

Stijl Rock
Doors 18:45
*Show 19:15
Locatie Mainstage
Totaalprijs €18.50
Ticketprijs €17.00
Servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Helaas wordt het concert van Fit For A King op 17 oktober 2020 met een jaartje uitgesteld, dit naar 23 oktober 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. 

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum. Vanwege de drukte door de vele verplaatsingen van events, is het nu nog niet mogelijk om een restitutie aan te vragen. Wij vragen je begrip voor deze situatie. Zodra er meer nieuws is, zetten wij dit op onze website en krijg je bericht vanuit Ticketmaster.

Wil je in één oogopslag alle annuleringen of verplaatsingen door het Corona-virus zien, bekijk deze link.

Metalcore liefhebbers opgelet! Op 17 oktober komt Fit For A King samen met Silent Planet, Alpha Wolf en Brand of Sacrifice naar Dynamo Eindhoven. Maak je klaar voor een avondje beuken! Tickets zijn nu in de verkoop.

FIT FOR A KING

Na shows met As I Lay Dying en Emmure komt de Texaanse metalcoreband voor z’n eerste headlineshow naar Nederland toe. Het kwartet staat bekend om z’n glasharde metalcore, aansprekende melodische hooks en de wisselwerking tussen de twee vocalisten. Een formule die tot ultieme wasdom is gekomen op de nieuwste plaat ‘Dark Skies’, uitgegeven op Solid State Records. De band is sinds 2007 is de band non-stop aan het werk, wat resulteerde in talloze tours, twee EP’s en vijf albums.
www.facebook.com/fitforakingband

SILENT PLANET

Silent Planet is een upcoming metalcoreband, dat vorig jaar met ‘When The End Began’ een ijzersterke plaat uitbracht. Het gezelschap rond charismatische frontman Garrett Russell heeft zichzelf vernoemd naar het bekende science fiction boek ‘Out of the Silent Planet’ van CS Lewis en wordt gekenmerkt door lyrics die je tot nadenken zetten, postrock-invloeden en oog voor details in de songs.
www.facebook.com/silentplanetmusic

ALPHA WOLF

De Australische metalcore band Alpha Wolf stond vorig jaar nog tijdens de Never Say Die Tour in Dynamo! Deze band heeft zijn naam te danken aan de film ‘The Grey’ en weet een hard potje te breken. www.facebook.com/alphawolfcvlt

BRAND OF SACRIFICE

De brutal deathcore band gebaseerd op manga/anime series, Brand Of Sacrifice, opent de avond! Deze Amerikaanse heren zijn met hun laatste album “God Hand” meesters in de deathcore scene geworden, dus ben op tijd om dit niet te missen.
www.facebook.com/brandofsacrificemetal

Info

Tickets zijn in de voorverkoop voor €18,50 inclusief servicekosten. Deuren gaan al om 18.45 open en de eerste act zal om 19.15 beginnen.

info over verplaatst concert

Dit is het verplaatst concert van Fit For A King dat eigenlijk gepland stond op 26 mei 2020. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, kaartkopers hebben daarom een e-mail ontvangen vanuit Ticketmaster en kunnen vanuit hier actie ondernemen.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Mayday Parade 2022
Bestel tickets dinsdag 14 juni Dynamo € 18.50
Cory Wells
Bestel tickets vrijdag 4 februari Dynamo € 16.50
Lionheart 2022
Bestel tickets zondag 9 oktober Dynamo € 26.50