Frenzal Rhomb

Support: F.O.D. + Dowzer

zo 07 / okt / 2018

Stijl Rock
Doors 19:00
Dowzer 19:30
F.O.D. 20:30
Frenzal Rhomb 21:30
curfew 22:45
Locatie Basement
Totaalprijs €16.50
Ticketprijs €15.00
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Een avond met megaveel energie: FRENZAL RHOMB komt naar Dynamo! Samen met DOWZER komen ze op 7 oktober naar de basement. Punkrock onder de grond!

FRENZAL RHOMB

Punkrock from down under, dat is Frenzal Rhomb. Met 25 jaar ervaring en bijna 10 albums op zak zijn het zeker geen onbekenden in de scene. Ze hebben gespeeld met o.a. the OffspringBad Religion en Blink-182 en zijn getekend bij punklabel Fat Wreck Chords, opgericht door de zanger van NOFX.

Na behoorlijk wat tegenslagen brachten ze vorig jaar hun negende studioalbum ‘Hi Vis High Tea’ uit. Één van die tegenslagen, de hersenoperatie van zanger Jay door een parasiet, is ook vastgelegd in het nummer ‘Pigworm’. Hij is er keihard bovenop gekomen en dat komt Frenzal Rhomb laten zien!

www.facebook.com/FrenzalRhomb

F.O.D.

Punkrock van onze zuiderburen. Sinds 2011 zijn deze Belgen al onderweg en hebben daarbij flink wat kilometers afgelegd. Slovenië, Spanje, Canada zijn daar bijvoorbeeld bij aangedaan. Stonden op grote festivals zoals Groezrock en Punkrock Holiday. Nu met drie albums op zak komen deze heren de basement van Dynamo onveilig maken!
www.facebook.com/fodbook/ 

DOWZER

‘Gewoon’ uit ons eigen kikkelandje: Dowzer omschrijft zichzelf als een punkrock-sneltrein, en dat weten ze live zeker ook waar te maken! Ze hebben na al die jaren hun eigen stijl van punkrock gevormd dat zich kenmerkt in de melodieën en vocals. Hun laatste nieuwe album ‘So Much For Silver Linings’ is de hele wereld overgegaan, maar wij houden ze voor een avond nog heel stevig vast in Eindhoven!

www.facebook.com/Dowzerpunkrock/

Info

Tickets zijn per direct verkrijgbaar voor €15,00 hier op de website, bij onze boxoffice en alle AKO winkels.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
GRINDHOVEN IX
Bestel tickets zaterdag 4 april Dynamo
Mildtfest 2019
Bestel tickets zondag 3 november Dynamo € 24.00
CODE ORANGE
Bestel tickets woensdag 14 augustus Dynamo € 20.50