Girls Stand Their Ground

w/ Blood Command, FFOOSS en He Said No

zo 23 / sep / 2018

Stijl Rock
Doors* 14:00
Show 14:30
Locatie Basement
Totaalprijs €14.00
Ticketprijs €12.50
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De punk/hardcore scene wordt nog steeds gedomineerd door mannen, bij Dynamo is dat helaas niet anders. Maar vanmiddag hebben wij een line up met luide bands waarin vrouwen een frontrol vertegenwoordigen of instrumentaal hun vrouwtje staan tijdens Girls Stand Their Ground. Deze editie op de line-up: Blood Command, FFOOSS en He Said No.

Blood Command

Als headliner treed vanmiddag de Noorse band Blood Command aan. Met hun knallende beats, jankende gitaren en snoeiharde melodiën mag dit kwartet met frontvrouw Karina in het hoekje post-hardcore worden geschoven. Denk aan een combinatie van Marmozets en Refused.
www.facebook.com/Bloodcommand

FFOOSS

Dit Utrechtse duo maakt harde fuzzrock met popinvloeden en heeft de Altstadt al kapot gespeeld in het voorprogramma van Tusky. Nu is de basement van Dynamo aan de beurt om hun scherpe en vuige deuntjes ten gehore te brengen. Pas op: They Play Loud!
www.facebook.com/FFOOSS

He Said No

Hij heeft nee gezegd, maar wij zeggen volmondig ja! Want deze Eindhovense locals openen vandaag het bal. Punkrock met de hoofdletter P!
www.facebook.com/hesaidno

info

Let op, dit is een middag show. De deuren gaan om 13.00 open en de eerste klanken zijn vanaf 13.30 te horen. Tickets zijn per direct verkrijgbaar voor €12,50.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Motionless in White
Bestel tickets vrijdag 22 november Effenaar € €23.50
Emo Night #2
Bestel tickets zaterdag 1 juni Dynamo € 11.50
CODE ORANGE
Bestel tickets woensdag 14 augustus Dynamo € 20.50