Hands Like Houses + Normandie

support: Heart of Gold + Go The Rodeo

do 04 / jun / 2020

Stijl Rock
Doors 18:30
Show* 18:45
Locatie Mainstage
Totaalprijs €18.50
Ticketprijs €17.00
servicekosten €1.50
Deurprijs €19.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Helaas moeten wij  het concert van Hands Like Houses samen met Normandie op 4 juni annuleren. Samen met de band zijn wij nog opzoek gegaan naar een alternatieve datum in 2020, maar door de de onzekerheid rondom het Corona virus was dit niet mogelijk. 

Omdat het concert geannuleerd is, krijg je zo snel mogelijk bericht hierover via Ticketmaster. Het is dan mogelijk om je geld voor het ticket terug te vragen. Daarnaast kun je kiezen voor een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten), die je later voor een ander concert of evenement bij Dynamo kunt inwisselen.  Op dit moment zijn we achter de schermen samen met Ticketmaster hard aan het werk om dit technisch mogelijk te maken.

Mochten er op dit moment vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden via info@dynamo-eindhoven.nl of onze social media kanalen.

Wil je in één oogopslag alle annuleringen of verplaatsingen door het Corona-virus zien, bekijk deze link.

Dit is een double bill die je zeker niet wil missen! Op donderdag 4 juni bundelen Hands Like Houses en Normandie hun krachten! Ze nemen de Britse rockers Heart of Gold en de Zuid-Afrikaanse electro-rockband Go The Rodeo mee.

Hands Like Houses

Na het album ‘Dissonants’ had alternatieve rockband Hands Like Houses hun meest succesvolle jaren als band achter de rug. In 2018 keerde ze in volle vaart terug met ‘-Anon’.  De Aussies zochten met hun vierde album de grenzen van de moderne rock muziek op en gaven in hun lyrics een stem aan de verhalen van andere mensen. De aanstekelijke gitaarriffs, pompende drums en innovatief synthwerk op het album worden samengebracht door de krachtige stem van zanger Trenton Woodley.
www.facebook.com/handslikehouses

Normandië

Vorig jaar droop het zweet van de muren van de basement tijdens de show van de Zweedse band Normandie, maar dit jaren spelen ze eindelijk op de planken van onze mainstage! Afgelopen jaar brachten de mannen een reimagined versie uit van het energieke en catchy album ‘White Flag’ uit 2019. De mannen tourden met het album door heel Europa en speelden op Rock for People en 2000Trees en voegden The Faim en Dream State toe aan de lijst met bands waarmee ze het podium gedeeld hebben.
www.facebook.com/normandieofficial

Heart of Gold

Heart of Gold is een project van Michael McGough (Being As An Ocean). Met zijn muziek voegt hij het beste van de popmuziek van het einde van de 80’s en het begin van de 90’s samen
www.facebook.com/thisisheartofgold

Go The Rodeo

Go the Rodeo vindt zijn roots in Zuid-Afrika. De heren houden zich niet aan de grenzen van de genres en dat experiment is te horen op hun debuut album ‘Lekker Chilled’.
www.facebook.com/gotherodeo

Info

Let op, de deuren gaan al om 18.30 open en de eerste band start om 18.45. Tickets gaan vanaf vrijdag 14 februari om 10.00 online voor €18,50 inclusief servicekosten.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Call It Off 2022
Bestel tickets vrijdag 13 mei Dynamo € 10.00
EMO Rommelmarkt 2022
Bestel tickets zaterdag 23 april Dynamo € € 0,00
Emo Night Mainland 2022
Bestel tickets zaterdag 23 april Dynamo € € 10,00