Knuckle Puck

Support: Hot Mulligan + Bony Macaroni

vr 27 / mei / 2022

Stijl Rock
Doors 19:00
Aanvang show 19:30
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 18,00
Ticketprijs € 16,50
Servicekosten € 1,50
Deurverkoop € 19,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Zijn jullie klaar voor nóg een vette show aankondiging?! Zet je dan maar schrap, want op 27 mei komt Knuckle Puck samen met Hot Mulligan naar Dynamo! Het wordt een avond gevuld met catchy pop-punk nummers, ben jij erbij?

Knuckle Puck

In 2020 bracht pop-punk band Knuckle Puck alweer hun derde album “20/20” uit via Rise Records. Via dat label brachten ze eerder ook “Copacetic” (2015) en “Shapeshifter” (2017) uit. Het meest recente album is een flinke dosis feel-good muziek, die uitkwam in een tijd waar we dat goed konden gebruiken. In de afgelopen jaren tourde Knuckle Puck met onder andere Mayday Parade, The Maine en The Wonder Years. We kunnen niet wachten om te zien wat de mannen in petto hebben voor ons!
knucklepuckil.com

Hot Mulligan

Hot Mulligan’s doel is om nummers te schrijven die mensen zo hard mogelijk mee kunnen zingen. De band schrijft over alles van relaties tot persoonlijke ontwikkeling en is niet bang om eerlijke verhalen te vertellen met hun muziek, maar het moet natuurlijk wel catchy zijn. De perfecte gelegenheid om compleet uit je dak te gaan dus!
hotmulliganband.com

Bony Macaroni

Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het snel (en ook best hard) en hoort jou het liefst de volle 3 minuten meeblèren. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een debut-album vól met van die potentieel verslavende oorwormen. Dus, mocht je zin hebben in zo’n aanstekelijk avondje jank-punk, sla deze dan zeker niet over!

Info

Tickets voor deze show zijn verkrijgbaar voor € 18,00 vanaf 3 december om 11:00 uur.

BONY MACARONI-1

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
ROAM
Bestel tickets zondag 4 september Dynamo € 17,50
Nasty 2022
Bestel tickets woensdag 7 september Dynamo € 19,00
Nasty
Bestel tickets vrijdag 9 september Dynamo € 19,00