Dynamo Unplugged #3

w/ Mayleaf + Fleur (MARCH) (seated)

za 16 / jan / 2021

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Curfew 22:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €10.00
Ticketprijs €8.50
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Helaas heeft de realiteit ons weer ingehaald. Door de aangescherpte maatregelen rondom de bestrijding van het Coronavirus kan Dynamo Unplugged met Mayleaf en Fleur op 16 januari niet doorgaan. De show is verplaatst naar 13 maart 2021. Tickets blijven gewoon geldig voor deze show, mocht je niet in de mogelijkheid zijn op 13 maart, dan kun je met de e-mail van Ticketmaster een voucher aanvragen of je geld voor het ticket terug vragen. 

Op 16 januari 2021 hebben we een power vrouw pakket over de vloer! Mayleaf en Fleur (MARCH) komen langs om (met iets minder power) een onversterkte set neer te zetten voor Dynamo Unplugged. Tijdens deze avonden nodigen we bands uit om een speciale, onversterkte, korte sessie te spelen.

Mayleaf

De debuutshow van Mayleaf was niks minder dan Mildtfest 2019. En dat herinneren we ons nog goed. De alternatieve grunge rock band speelde namelijk de basement plat. Nu komen de rockers terug naar Dynamo voor een akoestische set. De supergroep met leden van Call It Off, Wasted Bullet, Noyalty en 2 Years to Apocalypse staat in ieder geval klaar om een ontzettend toffe show neer te zetten.

https://www.facebook.com/mayleaftheband

Fleur (March) 

Zonder band, maar niet minder goed komt Fleur van de punkrock band March als eerste het podium op van deze Dynamo Unplugged editie. March maakt al sinds 2013 snelle punkrock. En bracht eerder dit jaar in maart (toeval?) hun tweede album uit.

https://www.facebook.com/marchofficial

Info 

Het gaat hier om een seated corona proof concert voor maximaal 40 bezoekers. De kaartverkoop is direct gestart. De kosten voor een kaartje zijn €10,00 per persoon. Bij de entree wordt naast een gezondheidscheck gevraagd of jullie uit hetzelfde huishouden komen en direct naast elkaar willen zitten, of naast elkaar of 1,5m. Onze host wijst jullie dan een plek aan in de zaal. Kaartkopers kunnen dan met twee personen samenzitten op een aangewezen plek. Er is geen deurverkoop op de avond zelf.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Bleed From Within
Bestel tickets woensdag 3 november Dynamo € 17.50
Wage War + support
Bestel tickets woensdag 9 juni Dynamo € € 18,50
Fit For A King 2021
Bestel tickets zaterdag 23 oktober Dynamo € 18.50