Midnight

support: Red Death + Hellripper

vr 30 / okt / 2020

Stijl Rock
Doors* 19:30
Show 20:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €20,50
Ticketprijs €18,00
Servicekosten €2,50
Deurprijs €25,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De Cleveland Black Rock ‘n’Roll/Thrashmetal Band Midnight komt voor de eerste keer richting Mainstage Dynamo. Zorg voor stevige schoenen, want Midnight blaast je omver! Supports worden gedaan door Red Death en Hellripper.

Midnight

De band Midnight komt Uit Cleveland USA . Een band waar veel over te doen is geweest en dat is niet vreemd, want het is ruig, heel ruig! Met het geluid tussen Venom en Motorhead, in combinatie met “their own, highly addictive brand of lust, filth, and sleaze since 2003”. Kortom geen bandjes voor watjes!

Red Death

Het Label Century Media verwachte nogal wat van Red Death, en dat is gelukt. Een band die Thrash combineert met de snelheid en agressie van hardcore punk, jup, de juiste 80s crossover sound. Gooi daar nog af en toe wat Sodom en Destruction bij en je krijgt Red Death, check die plaat!

Hellripper

Hellripper komt uit Schotland. Een band die de oude sound van Metallica, Venom, Sabbat en Midnight in de blender gooit. In de underground is dit al een band die het heel aardig doet. 2020 moet het jaar worden dat ook de bovengrond de band moet gaan mee maken!

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Sacred Reich + Support
Bestel tickets dinsdag 11 augustus Dynamo € 22.50
Grindhoven IX 2020
Bestel tickets zaterdag 28 november Dynamo € 21.50
Fit For A King
Bestel tickets zaterdag 17 oktober Dynamo € 18.50