Northlane

Support: Erra + Invent Animate + Ocean Grove

vr 24 / nov / 2017

Stijl Rock
Doors 18:45
Show 19:15
Locatie Mainstage
Presale €17,50
At the door €20,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Avondje metalcore? Maar liefst vier bands voor je kiezen! Op 24 november komen NORTHLANE, ERRA, INVENT ANIMATE en OCEAN GROVE naar Dynamo. Is dat even lekker!

NORTHLANE
They’re back! Metalcore recht vanuit Australië de planken van Dynamo op. Na een aantal albums en een EP kwamen ze in maart 2017 met een nieuw album, ‘Mesmer’. Met dit album en een bult energie komen ze de zaal helemaal op z’n kop zetten!
www.facebook.com/northlane

ERRA
Amerikaanse progressive metalcore, geinspireerd door Misery Signals, As I Lay Dying en Saosin. Dit viertal geeft niet om status, het gaat om songs creëren met je talent en energy en dat gaan ze zeker laten zien!
www.facebook.com/Erra.music

INVENT ANIMATE
Deze mannen hebben de afgelopen jaren een paar fijne tours achter de rug en vorig jaar hun meest recente album ‘Stillworld’ gemaakt. Stilstaan? Nee hoor! Gewoon lekker komen spelen bij Dynamo!
www.facebook.com/inventanimate

OCEAN GROVE
Deze lente stonden ze nog met Beartooth samen in de Effenaar, nu staan ze tussen dit fijne rijtje! Na een aantal EP’s kwam begin dit jaar hun debuutalbum ‘The Rhapsody Tapes’ uit. We’re ready for you!
www.facebook.com/oceangrovemelbourne

Tickets gaan vanaf vrijdag 21 juli in de voorverkoop voor €17,50, verkrijgbaar bij onze boxoffice, hier op de website en alle winkels van AKO. Aan de deur kosten de kaartjes €20,00.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Deez Nuts 2018
Bestel tickets zondag 26 augustus Dynamo € 16.43
With Confidence
Bestel tickets zaterdag 29 september Dynamo € 16.43
Chelsea Grin + Oceano
Bestel tickets zondag 23 september Dynamo € 17.00