Pestilence

Misanthropia

vr 25 / mrt / 2022

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:15
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 19,50
Ticketprijs € 17,50
*servicekosten € 01,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Het death metal instituut Pestilence komt op 25 juni a.s. met een nieuwe plaat “Exitivm” en dat is natuurlijk reden voor een feestje. De afgelopen 2 jaar is de datum voor een Dynamo show met deze band al 6 keer naar achter geschoven maar nu gaan we het gewoon doen! Eindelijk! 25 maart 2022 kan in de agenda! 100%!

Pestilence
Er valt natuurlijk veel te schrijven over Pestilence. Gestart in 1986 en tot op heden nog steeds actief en relevant! Gestart als een death/thrash band, fast-forward 35 jaar komen we naast de traditionele death en thrash riffs ook de nodige fusion invloeden tegen op de albums van de band in wisselende samenstellingen rondom bandleider Patrick Mameli. In totaal 8 platen werden door de wereldwijde metalscene en -journalisten gezien, gehoord en goedgekeurd. Als live band is Pestilence altijd een graag geziene gast op de internationale podia en festivals maar in onze Dynamo wordt dit de eerste keer! Daarom met een nieuwe plaat op zak in een vernieuwde line-up met ditmaal o.a. drumbeest Michiel v/d Plicht (Carach Angren, ex-God Dethroned, ex-Prostitute Disfigurement) achter de kit wordt eens het hoog tijd. KEI GOED JULLIE TE MOGEN ONTVANGEN!!!

Misanthropia
De Nijmegenaren van Misanthropia zullen de avond gaan opwarmen met hun Symphonc Black/Death. De band maakt al ruim 15 jaar de vaderlandse podia onveilig en bracht in 2020 via Massacre Records “Convoy Of Sickness” uit welke heel aardig werd ontvangen zoals door Arrow Lords Of Metal met een 8/10. Kom dus op tijd!

 

www.facebook.com/Pestilenceofficial
www.facebook.com/666misanthropia

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Hell Over Europe 4
Bestel tickets vrijdag 24 september Dynamo € € 24,00
Molasses 2021
Bestel tickets zaterdag 11 september Dynamo € € 19,50
Wage War + support
Bestel tickets woensdag 9 juni Dynamo € € 18,50