Stars And Stripes

+ support

wo 17 / jun / 2020

Stijl Rock
* Doors 19:30
Show 20:00
Locatie Basement
Totaalprijs €16.50
Ticketprijs €15.00
servicekosten €1.50
€17.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Jup, jullie hadden het natuurlijk al door, deze te gekke show van Stars And Strips gaat helaas ook niet door. De tour van Slapshot en Stars And Stripes is vanwege het vervallen van aantal festival op o.a. Hellfest & Graspop van de kalender af gehaald.

Je krijgt zo snel mogelijk bericht over je gekochte ticket via Ticketmaster. Het is dan mogelijk om je geld voor het ticket terug te vragen. Daarnaast kun je kiezen voor een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten), die je later voor een ander concert of evenement bij Dynamo kunt inwisselen. Op dit moment zijn we achter de schermen samen met Ticketmaster hard aan het werk om dit technisch mogelijk te maken.

Wil je in één oogopslag alle annuleringen of verplaatsingen door het Corona-virus zien, bekijk deze link.

Stars and Stripes, de amerikaanse oi band met daarin leden van Slapshot komt naar Dynamo. Dus haal je bretels en Doc’s uit het vet en zorg dat je 17 juni in de Dynamo kelder te vinden bent!

STARS AND STRIPES

Voor de eerste keer komt Choke, zanger van Slapshot met zijn Stars And Stripes naar Dynamo. De laatste keer dat ze in Eindhoven waren stonden zijn tijdens de afterparty van The Sound Of Revolution in het Blue Collar Hotel. Veel mensen stonden voor een dichte deur met daarop “SOLD OUT”. Dit keer is er voor iedereen weer een kans om deze cult streetpunk/Oi te zien! Met 3 platen op zak, levert de band 3 klassieke US Oi platen. Stuk voor stuk niet meer uit je kop te krijgen. Fans van The Bruisers, Slaphot, ouwe UK Oi weten genoeg, Shave for Battle!

www.facebook.com/Stars-Stripes-345825088783171/

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven