The Living End

+ Note To Amy

vr 24 / aug / 2018

Stijl Rock
Doors 20:00
Show 20:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs €25.00
Ticketprijs €22.50
*servicekosten €2,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

In samenwerking met de Effenaar, presenteert Dynamo Hardt een te gekke show van de Australische punkabilly’s The Living End in Mainstage Dynamo.

Yes, een van de vetste Australische rockbands komt weer naar Eindhoven! In hun thuisland knallen de albums van The Living End zonder achterom te kijken door naar de topposities. Helemaal terecht als je het ons vraagt. Want dit trio kan rocken! Ze maken een lastig definieerbare mix van alle lekkere ingrediënten van Green Day, Reverend Horton Heat, Stray Cats, Soundgarden en zelfs Led Zeppelin. Dikke punkabilly dus met af en toe heerlijk kletterende contrabassen, gemengd met onvervalste rockanthems. Precies die dingen die je nodig hebt voor een opruiend showtje in Dynamo. En dat is deze Australische rockers wel toevertrouwd!

Support:

March
The Distillers en Motörhead zijn van invloed geweest op de brute mix van punk, hardcore en rock ‘n’ roll die hard door de aderen spuit van deze opgevoerde tank. March geeft gas en doet dat strak, vlijmscherp en zonder begrip voor tere zieltjes.

www.facebook.com/thelivingend/
www.facebook.com/marchofficial/

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Blood Youth
Bestel tickets dinsdag 12 maart Dynamo € 14.00
The Get Up Kids
Bestel tickets woensdag 8 mei Dynamo € 17.50
Casey
Bestel tickets zaterdag 20 april Dynamo € 16.50