The Moth Gatherer

Support: Garganjua (uk) + Blackleaf

vr 03 / apr / 2020

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Locatie Basement
Totaalprijs €15.50
Ticketprijs €14
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

I.v.m. de sluiting van Dynamo t/m 6 april, wordt het concert van The Moth Gatherer geannuleerd. Tickets gekocht via ticketmaster worden automatisch terugbetaald. 

Wil je in één oogopslag alle annuleringen of verplaatsingen door het Corona-virus zien, bekijk deze link.

—-

Een avond Post Metal in de Basement van Dynamo. Drie (inter)nationale bands waarvan wij van vinden dat ze gezien en gehoord moeten worden. Een avondje crunching, sludgy post-metal gitaar riffs! Gas d’rOP!

The Moth Gatherer (SE)
Deze band slingert tussen atmospheric doom, sludge and post metal. Hier en daar interlude van electronica en melodic post rock. Een interessante band, die live hoge ogen aan het gooien is. De Zweden zag je hier en daar verschijnen in de fijnproevers jaarlijsten. Fans van Cult Of Luna en Isis, opgelet, dit is een band die je zeker gaat waarderen!

Garganjua (UK) zoekt het in de Progressive Doom. Tijdens festival Into The Void was de band één van de vroege smaakmakers, reden genoeg om de Engelse proggy Stoner band nog eens naar Nederland te halen.

Blackleaf uit Eindhoven, zijn een flinke tijd onder de radar geweest. Gelukkig weten ze de weg naar het licht weer te vinden om Eindhoven weer in de fik te zetten. Bandleden Mitchell, Rico en Tijn brengen lompe sludgy stoner, een perfect opener!

www.facebook.com/TheMothGatherer/
www.facebook.com/Garganjua-263223580440586/
https://soundcloud.com/blackleaf-26492004/beneath-the-skin?fbclid=IwAR2pAgxHNTO2F_FbYnV_HgV1Tp2Qthsy1oqBbofUoRjWz8162OUjfbpYpag

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Pestilence + Misanthropia
Bestel tickets vrijdag 25 maart Dynamo € € 19,00
DMF20222
Bestel tickets zondag 21 augustus IJssportcentrum Eindhoven
Decapitated 2022
Bestel tickets zaterdag 19 februari Dynamo € € 22,50