The Sessions

Poor Man Ritchie

ma 11 / jan / 2021

Doors 20:30
Show 20:50
Locatie De Effenaar
€ 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Poor Man Richie is het nieuwe project van Derrick van Schie en Niels Verweij. Deze heren maakten begin 2000 deel uit van de Tilburgse rockband Wealthy Beggar, waarmee ze ruim 300 shows speelden o.a. op Lowlands en Pinkpop. Niet de minste muzikanten dus! Inmiddels is er een jaar of twintig verstreken sinds hun eerste samenwerking, maar aan motivatie en ambitie voor een volgend muzikaal project geen gebrek. Met als resultaat het album ‘Your Mind Is Like Mine’. Het vertrekpunt van dit album is duidelijk: Blue-Eyed soul zoals die eind jaren zeventig, begin jaren tachtig werd gemaakt. Maar met invloeden uit rock, psychedelica en americana worden ook regelmatig zijpaden ingeslagen. In termen van referenties kun je denken aan Hall & Oates, Steely Dan, of meer actueel Young Gun Silver Fox en Parcels, maar we horen ook zeker vleugjes Jonathan Wilson, Wilco en Radiohead. Dat wordt genieten!

THE SESSIONS

Langzaam gaat The Isolation Sessions uit isolatie. Vanaf een paar weken mag er publiek bij de sessies aanwezig zijn en vanaf begin oktober zetten we de volgende stap. Het woord ‘Isolation’ verdwijnt uit de titel en we gaan verder als THE SESSIONS. Minimaal één keer per week kun je blijven genieten van toffe livestreams. Dit blijven we doen in samenwerking met Dynamo, 360 producers en Copyright Delta.

Info

Wil je aanwezig zijn bij bij The Sessions, dan kan dat! Vanaf nu zijn er 15 duo tickets verkrijgbaar voor €11,50. De opbrengst hiervan gaat 100% naar de artiest/band.

Locatie
De Effenaar Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Wage War + support
Bestel tickets woensdag 9 juni Dynamo € € 18,50
Normandie 20211
Bestel tickets vrijdag 29 oktober Dynamo € 16.50
Bony Macaroni 2021
Bestel tickets vrijdag 19 februari Dynamo