Black Vault Mass presents: Départe

Support: Ulsect + Witch Trail

vr 20 / okt / 2017

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 19:50
Locatie Dynamo
Ticket €12.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
Helaas gaat dit concert niet door. dit door het cancellen van de gehele tour door Départe.
Heb je een kaartje gekocht bij de boxoffice van Dynamo of bij de AKO winkels, dan kun je dit terugvorderen bij ons door een e-mail te sturen naar info@dynamo-eindhoven.nl. Heb je een ticket online besteld dan gaat dit rechtstreeks via Ticketscript.
DéparteAustralië is het land wat we in de gaten moeten gaan gaan houden, daar bestaat momenteel een levendige Metalscene waar interessante dingen aan het gebeuren zijn. Zie hier de band Departé, een band die (Doom)Death, Black en Sludge gebruikt om hun fans te bereiken. Ook inhoudelijk is het dito divers: emotionele terreur-uitbarstingen, een atmosfeer vol onmacht en een ongrijpbare, donkere dynamiek vol muzikale en lyrische diepgang, Check die band maar eens,, en je zult een paar nachten minder lekker slapen!
www.facebook.com/departe

Ulsect
uit Tillburg brachten dit jaar via Season Of Mist hun eeste full lenght uit. Liefhebbers van Moderne Deathmetal met een flinke vlaag Blackmetal konden niet om deze plaat heen. Met ex bandleden van Textures en Dodecahedron, flink wat bruutheid, blast-stukken, veel tempowisselingen en een knipoog richting Gojira maken Ulsect een opvallende band. Dat de plaat goed klinkt mag duidelijk zijn, live is de overtreffende trap!
www.facebook.com/ulsect

Witch Trail
Uit Gent komt Witch Trail, op hun Facebook staat te lezen dat het een post-Black band is. Wat dat nou precies inhoudt in de band ook niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de band allerlei heavy stijlen combineert in hun Blackmetal, wat betekent dat er weer zo een typisch interresante Belgische band ontstaat. De band heeft inmiddels flink wat demo’s gedropt en met hun laatste ep “Fever Pulse” gaan ze zeker weer wat zieltjes winnen!
www.facebook.com/WitchTrail

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Chelsea Grin + Oceano
Bestel tickets zondag 23 september Dynamo € 17.00
Afterbleeder
Bestel tickets zondag 16 september Dynamo € 13
Docu: Same Music, Different People!
Bestel tickets vrijdag 7 september Dynamo Free