Unleash the Archers

Striker + Northtale

za 18 / dec / 2021

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 20:00
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 20,00
Ticketprijs € 17,50
*servicekosten € 2,50
deurverkoop € 22,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Helaas hebben wij het bericht ontvangen dat UNLEASH THE ARCHERS de Europese tour heeft geannuleerd en daardoor gaat het concert op 18 december 2021 niet door. Heb je een ticket gekocht voor deze show, dan ontvang je via ticketmaster een bericht over hoe je het geld van je ticket terug krijg.

Schot in de roos, Unleash The Archers komt naar Dynamo Eindhoven! Zin in een pot stevig, melodieuze Powermetal? Dan zit je deze avond goed in Dynamo. Deze avond drie bands waar headbangen eigenlijk vanzelf gaat. Powermetal, Heavy Metal, goeie ouwe Hardrock verpakt in een package van 3 bands, Unleash The Archers (CAN), Striker (CAN) en NorthTale (SWE).

UNLEASH THE ARCHERS

Met het in 2020 verschenen album “Abyss” heeft Unleash The Archers zijn pijlen aangescherpt en kun je er niet omheen dat we hier met getalenteerde muzikanten te maken hebben. Het Canadese kwartet combineert zijn opzwepende power metal met melodische death metal. Daarnaast is zangeres en frontvrouw Brittney Slayes gezegend met een strot van jewelste en beschikt ze over een flink bereik.

De band bestaat al 13 jaar maar nu zijn ze klaar om snel groter te worden. Met de nieuwe plaat “Abyss” en de live kwaliteiten die ze bezitten, is dat enkel een kwestie van tijd voordat die boogschutters ook jou weten te raken. Sinds ze in 2015 een contract hebben getekend bij Napalm Records, heeft de band hun fanbase aanzienlijk verbreed. Wij gaan er vanuit dat die fanbase nog groter word na hun uitgebreide Soul-Bounding Across Europe 2021-tour. Voordat Unleash The Archers 18 december naar Dynamo Eindhoven komt, kun je ze 22 augustus al live zien op Dynamo Metalfest!

facebook.com/UnleashTheArchers

Special guests
STRIKER

Het Canadese Striker speelt de perfecte mix van heavy metal, hardrock en 80’s hair metal, zeg maar: Iron Maiden meets Warrant, Helloween meets Motley Crüe en Judas Priest meets Dokken. Krachtige en cleane zang, pakkende refreinen, harmonieën en indrukwekkende gitaarlijnen. Wil je “shredden”? Dan ben je bij deze band aan het goede adres. Door de sterke “Do-it-yourself” mentaliteit is Striker een van de snelst groeiende bands in de Canadese heavy metal scene. Striker won onlangs een Juno Award voor hun zelf opgenomen en geproduceerde album “Play to Win” en werkt momenteel aan nieuwe muziek.

facebook.com/strikermetal

NORTHTALE

Opener van de avond is het Zweedse/Amerikaanse/Braziliaanse power metal kwintet NorthTale. De band is geboren uit de honger naar metal anthems vol melodische gitaarriffs, snelle ritmes en vaak geharmoniseerde solo’s. In de woorden van gitarist Bill Hudson: “We willen de geweldige gouden jaren van power metal terugbrengen zoals eind jaren 90, toen Stratovarius, Helloween, HammerFall en al die bands op hun hoogtepunt waren!”. NorthTale’s debuut plaat (2019) heet dan ook heel toepasselijk “Welcome To Paradise”, een waar power metal paradijs. Inmiddels heeft de band materiaal geschreven voor een gloednieuwe plaat die voor begin 2021 gepland staat. We verwachten wederom een wervelwind aan epische metal.

facebook.com/NorthtaleOfficial

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Decapitated 2022
Bestel tickets zaterdag 19 februari Dynamo € € 22,50
1914
Bestel tickets zondag 24 april Dynamo € € 17,50
DMF20221
Bestel tickets zaterdag 20 augustus IJssportcentrum Eindhoven