Wage War

+ support

ma 15 / jun / 2020

Stijl Rock
* Doors 19:00
Show 19:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs €18.50
Ticketprijs €17.00
servicekosten €1.50
deurprijs €19.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Helaas moeten wij het concert van Wage War op 15 juni annuleren. Samen met de band zijn wij nog opzoek gegaan naar een alternatieve datum in 2020, maar door de de onzekerheid rondom het Corona virus was dit niet mogelijk.

Omdat het concert geannuleerd is, krijg je zo snel mogelijk bericht hierover via Ticketmaster. Het is dan mogelijk om je geld voor het ticket terug te vragen. Daarnaast kun je kiezen voor een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten), die je later voor een ander concert of evenement bij Dynamo kunt inwisselen. Op dit moment zijn we achter de schermen samen met Ticketmaster hard aan het werk om dit technisch mogelijk te maken.

Mochten er op dit moment vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden via info@dynamo-eindhoven.nl of onze social media kanalen.

Wil je in één oogopslag alle annuleringen of verplaatsingen door het Corona-virus zien, bekijk deze link.

 

Op 15 juni komt metalcore band Wage War naar Dynamo, zorg dat je een bezoekje brengt aan deze sensatie op onze mainstage.

Wage War

Het uit Florida afkomstige Wage War is een reizende ster. Stonden in januari nog in een volle oude zaal van de Melkweg en slaan ook dit keer Nederland niet over. Met het laatste wapenfeit ‘Pressure’ dat in augustus 2019 uitgebracht werd op het label Fearless, past deze snoei harde metalcore band mooi in het lijstje bands die we al ooit met Dynamo hebben mogen verwelkomen: Beartooth, Architects, Of Mice & Men en While She Sleeps.
www.facebook.com/wagewar/

Info

Tickets gaan vanaf vrijdag 31 januari in de voorverkoop voor €18,50 inclusief servicekosten.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Dragged Under
Bestel tickets dinsdag 23 april Dynamo € 19,50
Citizen 2024
Bestel tickets vrijdag 16 februari Dynamo € 20,50
Chris Creswell + Northcote 2023
Bestel tickets donderdag 7 maart Dynamo € 17,50