Surfing Eindhoven presents: Wehrmacht + Spazztic Blurr

Pressure Pact - Final Flag - Reproach - Rayline & Exorcizhobia

za 29 / jun / 2019

Stijl Rock
Doors 16:00
Show 17:00
Locatie Dynamo
Totaalprijs €19.00
Ticketprijs €17.50
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Surfing Eindhoven organiseert zijn 2e feestje in Dynamo. De vorige editie stonden de mannen van Suicidal Tendencies op het podium. Tijdens Surfing Eindhoven in Dynamo kan de oldschool Thrash(core) liefhebber zijn draai goed vinden! . Voor de newschool, kom zeker kijken waar bands als Municipal Waste of Evile de mosterd vandaan haalde. Een avondje terug in tijd met Wehrmacht en het legendarische Spazztic Blurr, aangevuld met 5 Thrash en Core supports, een feestje, dat gaat het worden!

WEHRMACHT

Uit Portland Oregon komen de mannen van Wehrmacht. De band kan je vergelijken met een Duvis borrelnootje, is er ergens een Thrashfeestje dan book je Wehrmacht, en wist je zeker dat het feestje werd. Gestart in 1985, via platen als “Shark Attack” en “Biermacht”, werd de band een graag geziene gast op de wereldwijde podia, en zeker Dynamo!

SPAZZTIC BLURR

De mannen hadden in 1986 de simpele doelstelling, de snelste band ter wereld worden. De band combineerde Blues, Surf, Metal, Punk, Rap  en Hardcore, en de teksten gingen over dingen als Cartoon, Burger King, Kerstliedjes en niet te vergeten Me-Marco-Sharco. Met de Earache release “Before and After” brak de band door, een jaar later was het sprookje alweer voorbij. Na wat reünie shows met onder andere Exodus, Attitude Adjustment en Goathwhore, shows op Maryland Deathfest en L.A Grindcore, en een nieuwe plaat begon de band toch wat te spelen, en bracht ze richting Eindhoven.

PRESSURE PACT – FINAL FLAG – RAYLIN + EXORCIZHOBIA + REPROACH

Toursupports Final Flag en Exorcizhobia zitten in dezelfde hoek als Wehrmacht en Spazztic.. Wat meer Hardcore of crustyPunk in je Thrash? Sure! Check Reproach uit Belgie veel harder gaat het niet worden! Met Pressure Pact en Raylin heb je de 2 Brabantse koplopers in deze scene te pakken. 100% volle bak energie, snelheid en ram in je gezicht!

www.facebook.com/WehrmachtOfficial/
www.facebook.com/Reproach666/
www.facebook.com/EXORCIZPHOBIA/
www.facebook.com/FinalFlag/
www.facebook.com/spazzticblurr1
www.facebook.com/raylinhardcore
www.facebook.com/pressurepactfoad

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Grindhoven 2019
Bestel tickets zaterdag 30 maart Dynamo € 21.50
Remember Kurt Cobain
Bestel tickets zaterdag 6 april Dynamo € 16.50
MF showcase 2019
Bestel tickets donderdag 31 januari Dynamo Free