Yaltival 2021

Young Adult Event door Van Piere & Dynamiccon

zo 27 / jun / 2021

*Deuren van Piere 10:00
Deuren Dynamo 11:30
Aanvang 12:00
Locatie Dynamo
Totaalprijs €27.50
Ticketprijs €26.00
Servicekosten €1.50
Deurprijs €28.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Samen met Boekhandel van Piere hebben wij besloten om Yaltival op 27 juni niet door te laten gaan. Wij gaan er vanuit dat Yaltival in 2022 weer gewoon gaat plaatsvinden en hopelijk zien wij elkaar dan weer terug in Dynamo!

Boekliefhebbers opgelet! Save your energy for YALtival. YALtival? Jazeker, YALtival. Hét Young Adult evenement. Op YALtival ontmoet en bevraag je beroemde (internationale) auteurs, volg je de vetste workshops en masterclasses, kun je deelnemen aan de cosplay wedstrijd, krijg je de leukste goodiebag en maak je kans op toffe prijzen.

YALtival werd eerder onder de naam Young Adult Summer Bookloving Event door Boekhandel Van Piere georganiseerd. Wegens groot succes hebben Van Piere, Dynamiccon en Dynamo de koppen bij elkaar gestoken om zo voor jou een nog mooier event te organiseren. In 2019 trapten we de eerste YALtival editie af. Op het programma van 2019 stonden Stephanie Garber, Alice Broadway, Emily Barr, Chinouk Thijssen, Buddy Tegenbosch en nog vele anderen. Het was een veelzijdige dag voor de YAltival-gangers met workshops en masterclasses zoals boekbloggen, thriller schrijven, yoga, quotes illustreren. Maar wat we dit jaar in petto hebben… Verklappen we nog niet. Hou deze pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle YALtival-nieuwtjes!

Programma

Houd deze pagina in de gaten om te zien welke auteurs wij aankondigen en wat hoe het programma er exact gaat uitzien.

Book-ish Market

Houd deze pagina in de gaten om te zien welke book-ish stands er op de markt staan.

Cosplay wedstrijd

Houd je ervan om verkleed als je favoriete bookish personage naar evenementen te gaan? Dan is de cosplay wedstrijd echt iets voor jou! Je maakt kans op een mooie prijs, dus trek je mooiste cosplay aan.

Info

Dit is het verplaatste evenement van Yaltival 2020. Heb je al een kaartje voor Yaltival gekocht dan blijft dit ticket geldig voor de editie in 2021. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, daarvoor kun je ergens in de komende maanden een restitutie aanvragen. Deze restitutie is op dit moment nog niet mogelijk i.v.m. de drukte door de vele verplaatsingen van events.. Wij vragen je begrip voor deze situatie. Zodra het wat rustiger is, zetten wij deze informatie op onze website en krijg je bericht vanuit Ticketmaster.

 

Wil je in één oogopslag alle annuleringen of verplaatsingen door het Corona-virus zien, bekijk deze link.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven